Milyen ételekbe lehet felhasználni a margarint? (tudásbázis kérdés)
Főzéshez, sütéshez használd fel. Ott nem érződik az íze.
Szórakoztató, hogy olyanok írják, hogy dobd ki, akik más főrumokban azon keseregnek, hogy milyen kevés a jövedelmük.
Ami nem romlott, azt én sem dobom ki, valamilyen módon hasznosítom.
Én azt mondom, ne törődj azzal, hogy dobd ki, mert egészségtelen. Az energia italok, colák, mekis kaják, gyári előállítású fűszer keverékek, a virsli és társai... sorolhatnám, mi minden nem egészséges, és úgy veszik, eszik sokan, mintha ingyen adnák.
Attól kezdve, hogy a nagyfőnök a csirke far-hátat az alapvető élelmiszerek közé sorolta, és az árára rátette a stop-táblát... felejtsük el megszólni azt, akinek csak arra futja. És hagyjuk, hagyjátok abba, hogy egészséges, vagy nem! Kinek milyen kalapra futja, azzal köszön!
Ne hülyéskedj! Kenyérre kenni??? A fehérliszt köztudottan ártalmas az egészségre. Úgyhogy se margarin, se vaj nem kell. Tisztelet a kivételnek, aki teljes kiőrlésű király búzalisztből süti magának a hosszan érlelt házi kovászos kenyeret.
Tehát a margarin méreg ezen a fórumon. Bezzeg mikor megkérdeztem, hogy ugyan minek egy háztartásba 10 kiló cukor, akkor rajtam nem volt sapka. Ugyanis köztudomású, hogy a cukor milyen egészséges...
Lehet majd eljön az idő, mikor a tíz csupasz ujjatokkal is kinyalnátok, mert másra nem fog telni.
De igazad van, dobd ki, használjátok ki az időt, amíg finnyoghattok!
Egyébként aki azt mondja, hogy van annál jobb is, igaza van!
De azt se feledjük, hogy sok embernek már most! nem telik a minőségi kajákra, és ne rójuk meg őket. Örülhetnénk, ha itt megállna az életszínvonal romlásunk. Nem kell megszólni azokat, akiknek már ma csak erre futja. Nem tudjuk, de sejthetjük, mit hoz a holnap.
Kislány koromban nálunk szokás volt, hogy a sült tésztákba vaj helyett margarin került.
Mibe tudnád felhasználni? Éhes hasba! Amikor csak arra futja, akkor azt esszük. Egyébként anno sokszor ettünk margarinos kenyeret mézzel megcsorgatva, vagy lekváros kenyeret mézzel meglocsolva. Ráadásul akkor még a lekvár is az a bizonyos "Hitler szalonna" volt. De nem válogattunk.
Akinek telik jobbra, örüljön neki!
Ráadásul elírtam, nem 1000, hanem 2000 ft/kg.
Itt senki nem használ margarint, nem eszik se gyors, se készételt, senki nem néz szenny csatornágat, csak pl NATGEOT, senki sem net meg gépfüggő, stb :D
További ajánlott fórumok:
- Mik azok a bevált pózok, technikák ötletek, tippek amiket felhasználva ki lehet elégíteni egy nőt!(akár többszöris)
- Hogyan lehet itt a portálon felhasználót letiltani?
- Hogyan lehet elkerülni, hogy a felhasználás során a padlizsán keserű legyen?
- Mit lehet tudni a gyömbér felhasználásáról?
- Milyen női neveket lehet római katolikus keresztnévként felhasználni?
- Olivabogyót mihez lehet felhasználni? Találtam a hűtőben, de hogy mihez kellhet, gőzöm sincs, kidobni meg nem akarom.... :)