A férfiak mindig közelednek ahhoz a nőhöz akihez nagyon vonzódnak? (beszélgetés)
Nem tudom, mert ha volt olyan, aki vonzódott hozzám, de nem lépett, arról végül nem tudtam meg, hogy tetszem neki 🙃
De volt egy eset, amikor addig semmi jelét nem láttam a vonzalomnak, míg részegen szerelmet nem vallott a delikvens 😆 Sem előtte, sem utána nem volt több jel.
Hát én igazából vadász vagyok, nem tudom.
Akit nehezebb volt megszerezni, nekem az kellett. Nem vártam, nem rebegtettem a pillám, hanem simán kikezdtem vele/velük. Egyszer volt, hogy mellé fogtam, más pályán játszott,amit közölt is miután elkaptam a fenekét, a másik egy pincér volt, szerintem nem voltam elég kitartó!
Tehát nem tudom, hogy léptek volna e azok, akiket nem vártam meg, hogy lépjenek. :)
A rendszeres "ha egy férfinek kellesz, lépni fog" mondat hallása.
Amivel az esetek nagy többségében én is egyetértek, csak érdekelt a ti véleményetek is. Én is azt tapasztaltam, hogy akiről úgy éreztem érdeklem, az előbb utóbb tett is lépéseket.
De látom nektek más a véleményetek és ez is érdekel. :)
Szeretném tudni, hogyan született meg ez a kérdés?
Mi generálta?
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Hogyan reagálnátok, ha egy olyan pasi közeledne felétek, akinek jelenleg egy nem túl jól működő kapcsolata van?
- Török férfiakról szeretnék kérni tapasztalatokat! Milyen hátsó szándékkal közelednek a náluk nyaraló kelet és nyugat európai nőkhöz?
- Miből veszed észre külső szemlélőként, hogy két ember között van kémia/biztos vonzódnak egymáshoz?
- Egyforma szemszínnel rendelkező emberek vonzódnak jobban egymáshoz?