Miből veszed észre külső szemlélőként, hogy két ember között van kémia/biztos vonzódnak egymáshoz? (beszélgetés)
Hát mi sokat csipkelődünk egymással, folyton vigyorgunk egymásra, mint a vadalma és folyamatos fizikai kontaktus is van köztünk, közel is állunk egymáshoz mindig...
Ezeket azért láthatták akik azt mondták vonzódunk egymáshoz.
De a szexeléssel kapcsolatban is flörtölgetünk, de azért azt már nem hallják.
Korosztályonként azért ez változik...tiniként nehéz ez, de már 20-on túl működik.
Szerintem...vagy ha jobban tetszik: saját tapasztalatom alapján.
Testbeszéd.
Felé fordulsz, közelebb hajolsz, többet mosolyogsz, babrálod a hajad, arcod, szád...szemkontaktus, még ha többen is vagytok, egymásra néztek beszélgetés közben.
Akit kedvelünk, keressük a társaságát.
Én másoknál észre veszem, de ha én tetszem valakinek, azt nem. 😀
Nem tudom leírni mit látni. Az jel pl. ha nevettetik egymást, poénkodnak és a másikat is belevonják a viccbe. Vagy az ha sokat lógnak együtt. Vagy kötekednek.
Most ezt miért kell? Ne forgasd már ki a szavaim. Nem is neked reagáltam, de azonnal magadra vetted...
Egy férfire mondták nekem többen is, hogy látszik, hogy van köztünk kémia.. szimplán csak elkezdett érdekelni a téma, miből látják az ilyen dolgokat mások. Fejezd be, kérlek.
Többieknek köszi a válaszokat! Én is elég vak vagyok ilyesmire.
Külső szemlélőként sehogy, mert nem érdekel ki kivel mit művel.
Sőt van hogy mikor benne vagyok a szituban jövök rá, hogy oppá ezt lehet a másik félreérti aztán azért jön tőle azva reakció ami.
Legendásan vak tudok lenni, külső szemlélőként, és "ártalmatlan" triggerként is.
Én kémiából mindig kettes voltam...
kölcsönös volt a szerelem köztünk...
De ez persze nem válasz a kérdésedre...
Aha!
Egy párkapcsolatban, ha észre veszik mások is, akkor azt csak azért lehetséges, mert kompenzálnak a kapcsolatban élők.
De ha még nincs köztük semmi, akkor viszont észre vehetőnek kell lenni, hogy őket egymásnak teremtette isten.
Ha jól értem, akkor arra vagy sokadjára is kíváncsi, hogy miből veszed észre, hogy tetszel e valakinek, akar e tőled valamit.
Amíg itt filózol, addig újra lecsapják a kezedről.
Ehelyett tehetnél is valamit magadért, hogy lásd, milyen az amikor valaki téged akar.
Ne másoktól akard hallani, hogy létezik ilyen, hanem tapaszd meg;)
Van amikor látok pl fészbukon párokról képeket, írást…ezek a kapcsolatok kukák. A nagyközönségnek szólnak. Olyankor szoktam azt mondani: lesz ebből még k.anyád! 😃
és általában be is jön!
Nem feltétlen párkapcsolatra gondolok. Persze ott már nehéz eldönteni, hogy épp őszinte érzelmek túláradása történik vagy épp kompenzálva van valami, ezt biztos csak a nagyon jó ember ismerők látják.
Hanem amikor két ember még nincs párkapcsolatban, akkor külső szemlélők miből szúrják ki, hogy márpedig ott van vonzalom?
De azt, hogy érzékeled, hogy izzik a levegő körülöttük?
Na jó, nem én kérdeztem, de engem is érdekel, hogy honnan ilyen jól értesültek sokan...
Egyszerűen izzik körülöttük a levegő. Egyáltalán nem kell feltűnősködniük ahhoz, hogy észrevegyem, hogy működik a kémia. Valahogy jön az érzés. Egyszerűen, magától.
A feltűnősködőket viszont nem bírom. Ők kifelé akarnak közvetíteni valamit, ami nem a nagyközönségre tartozna. Többnyire talán épp azt szeretnék elhitetni másokkal, ami nincs is köztük. Hatásvadászok. Szinte kiprovokálják az emberektől a véleménynyilvánítást. Mondjuk az ilyenek engem inkább irritálnak, nemhogy még megjegyzést is tennék rájuk.
A kémia vagy van, vagy nincs. Erőltetni nem lehet.
Én sosem veszek észre ilyeneket.
Már az is meg szokott lepni, ha valaki azt mondja, hogy mennyire látszik rajtunk (én és a férjem), hogy szeretjük egymást. Még akkor is észre veszik az emberek, hogy összetartozunk, ha nem szólunk egymáshoz és nem vagyunk egymás közelében. Fogalmam sincs, hogy hogy a fenében szúrják ki ezt az emberek...
Külső szemlélőként nincs rá biztos tipp.
De ha mindkettő mondjuk kémiatanár, akkor nagyon valószínű a vonzódás...
További ajánlott fórumok:
- Én és ahogy a lányom viszonyulunk egymáshoz...
- Mi vonzza őket egymáshoz?
- Névválasztásnál baj, ha a szülinap és névnap túl közel van egymáshoz?
- A pszichopaták tisztelik egymást? Hogyan viszonyulnak egymáshoz?
- Szakítás után működhet egy kapcsolat úgy, ha a szakítás előtt távkapcsolat volt és utána újrakezdenénk, közelebb költözve egymáshoz?
- Egyforma szemszínnel rendelkező emberek vonzódnak jobban egymáshoz?