Egyforma szemszínnel rendelkező emberek vonzódnak jobban egymáshoz? (beszélgetés)
Szerintem a szemszínnek semmi köze a párválasztáshoz.
Esetleg csak annyi: jajj de szép szeme van! 😂 vagy keze, vagy feneke.. 😂😂😂
A férjemnek kék a szeme, nekem sötétbarna.
A lányaim tőlem örökölték a szinte fekete szemeket :)
Szerintem ez nem ennyire egyértelmű. Sok más tényező kell a vonzódás létrejöttéhez.
Mondjuk ránk félig-meddig igaz😃
Nekem is barna a szemem és neki is. A különbség csak annyi, hogy az enyém majdnem fekete, neki pedig mogyoróbarna. Fényben aranysárgán csillog mint a méz.😃😃
Ez nem tudom, mennyire lehet valós...
A férjem szeme zöld, enyém barna. Ahogy megláttam őt, elvarázsolódtam a zöld szemeitől. Ragyogó zöld. :)
Mennyire egyformának kell lennie a színnek?
Nekem sötét barna a szemem, a férjemnek borostyán színű. Barna-barna:D
A fiúnk szeme a kettőnk színe közötti árnyalat. eddig csak kék szemű barátnője volt;)
Mondjuk belinkelhetted volna a magasröptű kutatást hol találjuk meg, de szerintem a szemszínnek semmi köze a párválasztáshoz.
Igazi szőke vagyok kék szemmel, mindig a feketehajú és melegbarna, vagy feketeszemű pasik tetszettek. A férjem egyik kritériumnak sem felel meg. :D Ez van.
Ez hülyeség!
Barna a szemem a férjemé kék.
Az orra után megy mindenki.
Feromonok! 😀
Egy kutatás szerint az egyforma szemszínű emberek vonzódnak egymáshoz. Egy kék szemű férfi nagy eséllyel fog szintén kék szemű nőt választani. Lehet ennek valóságalapja?
Egy másik kutatásban pedig ennek az ellentetjét boncolgatták, miszerint a különböző genetikával rendelkező emberek találják szexuálisan vonzónak egymást.
További ajánlott fórumok:
- Én és ahogy a lányom viszonyulunk egymáshoz...
- Menhelyről hoznék kutyát, tanácsot kérek tapasztalattal rendelkezőktől
- Miért nem akar egy jó egzisztenciával rendelkező férfi párkapcsolatot?
- Mit gondoltok, mennyire van esélye a férfiaknál egy ilyen külső tulajdonságokkal rendelkező nőnek?
- Milyen tulajdonságokkal rendelkező férfi alkalmas a házasságra?
- Miből veszed észre külső szemlélőként, hogy két ember között van kémia/biztos vonzódnak egymáshoz?