Török férfiakról szeretnék kérni tapasztalatokat! Milyen hátsó szándékkal közelednek a náluk nyaraló kelet és nyugat európai nőkhöz? (tudásbázis kérdés)
A ("szerintem") bugyi plusz cixifix egy télikabàttal akkor sem oltözék, csak egy régi klipben..
És de szeretek hazamenni!
Cukorbajt lehet kapni mellettük és a mokyok sírnak melLettük a motoxért a parfüm helyett xdddd
Ne légy szűk látókörű!
Németországban egy olyan városrészben éltem ahol rengeteg a török.
Rendes ,dolgos, tisztességes emberek.
Végtelenül udvariasak a nőkkel.
Egy kolléganőm férjhez ment egy török sráchoz.
Nincs velük gond.
Viszont ők németországi törökök,sokan itt születtek.
A lányod hívja meg Magyarországra,ismerjétek meg.
Mindenben van kockázat
Mindenben van
Én egy rövid külföldi ösztöndíjprogramon ismerkedtem meg a külföldi férjemmel. Szüleink (mindkét oldalról) hátast dobtak, hogy össze akarunk házasodni, mindenféle mögöttes szándékot sejtettek...
Jövőre leszünk 25 éves házasok.
Annak ellenére sem kellene török férfi, hogy van a felmenőim között török, sőt a lánykori nevem is az.
Még ha jó is a kapcsolat vagy a házasság, hány olyan eset van, amikor az mégis megromlik és a kedves apuka ellopja a gyereket az anyától és soha többé nem kerül elő a gyermek. Én ennek a minimális lehetőségét is kihagynám az életemből.
Iffton 10000-szer figanyoztak a kuzinom. Neki otthon meg arabnak nézik..
Győrben most békésen van.
Akkor semilmi baj. Az ém nagynenem sem lopta el egy iráni
Amúgy a fayerja 'fiatalin", 50;3vesen meghalt,bő meg huszonévesen ak.o.-ra költözött
Nagyon-nagyon egyénfüggő.vallas függő.. ki lehet tolni, de van elég bajunk így is, nem kell több muszlim. Amíg tussteletben. Tartjak a kereszszteny hit3 e, semmi baj.
De ne nevezzük àt a karàxsonyt, mint Németországban.
Sok múlik azon, hogy hol élnek, nagyváros vagy vidék, modernebb vagy konzervatívabb felfogású a családja, stb. A muszlim vallás nekem például abszolút kizáró ok lenne. Jó, egy nyári kaland esetén nem, de komolyabb kapcsolatnál igen. A nőkhöz való viszonyuk is zavarna. De volt olyan kolléganőm, aki magyar létére felvette a muszlim vallást és kifejezetten muszlim, leginkább arab férfit keresett magának.
Van egy Fruzsina Acar nevű lány a Youtube-on, török a férje, a srác modern családból származik. Érdemes megnézni a videóit vagy írni neki. Amúgy nagy általánosságban az a véleményem, még akkor is, ha nem szép dolog általánosítani, hogy a törökök, arabok, ázsiaiak, stb., sokszor trófeaként tekintenek az európai nőkre, hencegnek a haverok előtt, de nem veszik őket komolyan és főleg nem veszik el feleségül. Elég sok beszámoló van erről is a Youtube-on. Kivétel persze mindig van.
Ha a lányod beleszeretett, szerintem hagyd, hadd menjen. Kérd el tőle, hogy hol fog lakni, ilyesmi, mondd neki, hogy jelentkezzen be a magyar követségen, hogy ott van, vagy legalább legyen nála a követség / konzul elérhetősége, ha bármi van.
Arról amúgy nem hallottam, hogy ott veszélyesebb lenne a lányoknak, mint bárhol máshol Európa körül vagy Ázsiában.
Ha érdeklődik a lányka iránt, el fog jönni Magyarországra! Többször is!
És bemutatkozik a családnak is...
Ha ennyit sem, akkor felejtős!
Majd eladnak örömlánynak!
örömlány = olyan lány, aki örömet okoz
A kultúrájukból adódóan teljeen más a viszonyuk és az elvárásuk a nőkkel kapcsolatban, és ebből ritkán adnak le.
Ha a lányodnak ez megfelel, akkor úgysem lehet mit tenni.
Persze lehet, hogy csak nyugatabbra akar jönni a fiú, de az is lehet, hogy boldogok lennének együtt.
Mi rengeteget voltunk Törökországban, imádom az embereket, a helyeket, az életfelfogásukat, mégsem kellene soha török férfi...
Kb. olyan, mintha magyar, olasz stb, fiúról érdeklődnél.
Ők is emberek, mint a többi, ki ilyen, ki olyan.
A lányodat te ismered mennyire lehet akármibe is belevinni.
Az tény, ők még nagyjából olyanok, hogy jobban szeretik komoly kapcsolatnak, a szűzlányokat, vagy aki nem adja könnyen magát.
Utcánkban elvett egy török férfi egy elvált nőt, 20 éve boldogan élnek.
Másik, arab srác vett el magyar lányt 24 éve szintén nagyon harmonikus házasságban élnek.
Van ez magyaroknál is, és magyar is képes ütni-verni, netán meg is ölni.
Ismétlem, embere válogatja, nincs erre recept.
Törökországban is vannak kuplerájok.
Engem elvitt egy bazárban dolgozó férfi.
Beszélt Magyarul, mert kábítószer miatt Magyarországon börtönbe volt, ahol elég jól megtanult Magyarul.
Óóóóó...
Kb.10-hónapot voltam ott
További ajánlott fórumok:
- Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról?
- Mi a véleményetek a férfiakról, akik sminkelik magukat?
- Bak férfiakról mi a véleményetek?
- Mit kell tudni a Szűz jegyben született férfiakról?
- Hogyan reagálnátok, ha egy olyan pasi közeledne felétek, akinek jelenleg egy nem túl jól működő kapcsolata van?
- Mi a véleményetek azokról a férfiakról aki csak a gyerek miatt marad otthon? Mert a nő zsarolja a gyerekkel?