Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Terhesség alatti orrdugulás - kinek mi a tapasztalata? fórum

Terhesség alatti orrdugulás - kinek mi a tapasztalata? (tudásbázis)

4. kiskacske (válaszként erre: 1. - Aliz Johanna)
tegnap 23:01
Nekem a sinomarin mini vált be. De lehet, csak placebo volt már csak, hogy fujjkodom és jobb tőle 😅 hosszútávon szerintem nincs megoldás, de szülés után nekem egyből elmúlt 🫣
3. Lady Lavender (válaszként erre: 2. - Lady Lavender)
tegnap 21:32

En nem ajanlhatok.

Es nem tudom mit adnak el.

Ritkan hasznalom, de jo mind ketto

2. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Aliz Johanna)
tegnap 21:29
Kerjen valamit, ami szenanathara van, vagy sos oldatot
tegnap 21:16

Sziasztok!

A nővéremnek próbálok segíteni. A várandóssága alatt folyamatos, erős orrdugulást tapasztal. Ez odáig "fajult", hogy kisebesedett a szája és a nyelve is. Eleinte azt gondolta, valamiféle elhúzódó megfázás okozza. Végül a védőnő hívta fel rá a figyelmét, hogy a terhesség alatt a krónikus orrdugulást a megnövekedett progeszteron-szint okozza. Ezért erre nem nagyon van megoldás. Nekem nincs gyerekem, a témához sem értek, de gondoltam, itt még teszek egy próbát, hátha valakinek van valami tippje, praktikája, ami beválik.

A tesóm már próbált illóolajokat párologtatni (pl eukaliptusz), párásítót, tengervizes orrspray-t használ. Azt mondja, nem igazán segítenek.

Előre is köszönöm a válaszokat!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook