Mi a véleményetek a férfiakról, akik sminkelik magukat? (beszélgetős fórum)
.... én a konzervatív férfiakhoz vonzódom, tehát remélem, nálam kizárt az ilyen meglepi.... nem tudnék vele megbarátkozni.... kizártnak tartom...
Smink....öööö... konzervatív pasin... háááát... :)))))
Hát hallod, hogy jártam én is a tetoválással. Tetszett a pasi nagyon, sőt édes, sőt én is tetszem neki. Pont téli időben ismerkedtünk meg, hát rögtön nem tudtam, hogy tetovált :) Nem olyan kinézetű. Mikor meg rájöttem....na most mi legyen? De kezdek megbarátkozni vele. Nekem sem kellett sosem olyan férfi, akinek tetoválása van, erre kifogtam egy ilyet :)
Szóval ki tudja, de ha nekiáll sminkelni, lapátdíj, az fix! :)
Ha csak nem színész, vagy zenész vagy vmi előadás miatt sminkel...na az oké.
De amúgy meg hova fajulunk? Lassan a nő fog fát vágni, a férfi meg gyantázni. Szép új világ.
Megjöttem, nem sminkelni voltam, hanem dokinál. Mielőtt elkezdenétek filózni ezen, nem prosztatavizsgálaton voltam.:)))
Amúgy nem bántam volna, ha matat egy kicsit rajtam, mert jól néz ki a dokinéni.:)))
Habár a mai világban... Guminő, műfarok, bögrés leves, margarin, e-cigi... Torz.
Tudjátok, 10szer végignyalok egy tetoválást egy pasin, mint egyszer puszit nyomjon az arcomra a festett pittyével...
Szerintem olyan kis b-s. Inkább sármos legyen egy pasi és borostás, mint homi kinézetű.
A sminkelést hagyja meg nekem, a nőnek, vagy megszerelem az autót és az többé nem indul.
én??? most miért?
lökött? a barátnőm kislánya, na ő lökött kékgumkesztyűben cigizik a suli mögött, amit az anyjától csór a rendelőből, hogy az anyja megneérezze a kezén a cigiszagot...vettünk a gyereknek kéksapit és kék sálat hátha leesik a gyereknek hogy megbukott :)
épp az imént mondtam valakinek telefonban, hogy nem kell gumikesztyű. :)
áááá bocs, de nagyon lökött vagy :DDDD
Ami engem nagyon kiabrandit, ha egy ferfinak gyantazva vannak a labai. Az gaz! A koromlakk is gaz, hacsak nem egy rockbanda tagjarol van szo es fellepesre megy vagy fotozasra. Az is ha csak fekete! A szemcerura jol allt a HIM egyuttes enekesenek, de a ferjemen nehezen tudnam elkepzelni, sot nevetseges lenne.
Egy ferfi legyen ferfi...ez a lenyege.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról?
- Akik túlették magukat - gyertek, beszélgessünk
- Tapasztalatokat várok olyanoktól akik elköttették magukat
- Bak férfiakról mi a véleményetek?
- Akik törölték magukat a Facebookról
- Csevegő rövidlátó szemüvegeseknek, akik nem érzik magukat annak...És a nagy kérdés:személyi okmányra fotó, szemüveggel, vagy annélkül?