Akik törölték magukat a Facebookról (beszélgetés)
és az alján:
Mostantól viszont új opcióval bővült az adatlap, a törléssel. Egyelőre Amerikában, de nyilván hamarosan minden országban elérhető lesz ez a funkció. Addig is az működik, hogy ha deaktiválod magad és két hétig hozzá sem szagolsz (se lájk gomb, se semmi), akkor automatikusan törölnek.
szezon és fazon keveredik. én úgy tudom, a profil törlése azt jelenti, hogy inaktiválod, nem lesz már senki számára sem látható, de a rendszer az adatokat megőrzi magának. ugyanígy van a képekkel. feltöltesz egyet, amit "törölsz"... de ha a linkjét megnyitod megint, a kép meg fog jelenni. úgyhogy óvatosan a képekkel.
aki véglegesen töröltetni akarja magát, értsd a mi fogalmaink szerint és nem face irányelvek szerint, ahhoz levelet kell írni nekik, elküldeni a személyazonosságod másolatát, stb. bonyolult!
Ugyanígy gondolom.
Csak arra használom, hogy a hozzám legközelebb álló emberekkel tartsam a kapcsolatot. Nem töltögetem fel az egész életemet, az információkat csak azok láthatják, akiket felvettem barátként...
Mi az amitől nem voltál nyugodt?
Sztem nincs is leskelődés..mindenki azért ossza meg a dolgait,hogy lássák,különben nem osztaná meg,hanem otthon egy albumban őrizgetné...ez nyilvánvaló ..
Meg eleve nem nézek más dogaira ,ha nem izgat :D
Mi a fenének kell egyből törölni??
Be lehet mindent állítani,hogy csak ismerős lássa a képet..üzenőfalat stb! Be lehet állítani,hogy csak te tegyél közzé az üzenőfalon vagy csak ismerősök ...sőt publikusan is lehet!
Lehet ,hogy csak ismerős küldjön üzenetet vagy mindenki küldhet .
Le lehet tiltani személyeket..alkalmazásokat...
Abban az esetben nem lát téged..
Be lehet állítani,hogy bejelölhetnek e.. de mondjuk nem kell elfogadni a jelölést..ennyi..
Meg lehet azt is csinálni,hogy senki sem kereshet rád név alapján..
Szóval ... miért kell akkor törölni? :D
minden olyan infót ki tudsz szűrni ami nem érdekel, és minden olyan személytől is tilthatod a frissített dolgokat amik nem érdekelnek... szóval csak és kizárólag azt látod ami érdekel!
Sőt minden olyan embert is "kvázi kizárhatsz" akit nem szeretnéd h lássa a dolgaidat... ideiglenesen és örökre is... szóval van megoldás mindenre, nem kell törölni rögtön...
.... én nem is regiztem. Az összes ismerősömmel, akivel tartani akarom a kapcsolatot, tartom amúgy is, a többi meg neeeeeeeem éééérdekel. :)
... és iiiigen, nyugodt vagyok! :))
További ajánlott fórumok:
- Akik túlették magukat - gyertek, beszélgessünk
- Hogyan tudom törölni magamat a Facebookról?
- Mi a véleményetek a férfiakról, akik sminkelik magukat?
- Tapasztalatokat várok olyanoktól akik elköttették magukat
- Csevegő rövidlátó szemüvegeseknek, akik nem érzik magukat annak...És a nagy kérdés:személyi okmányra fotó, szemüveggel, vagy annélkül?
- Egy ismerősöm fotóit letörölték Facebookról...lehetséges ilyenkor az eredeti állapot visszaálítása?