Tapasztalatokat várok olyanoktól akik elköttették magukat (beszélgetés)
pharmatex huvelykrem
10 alkalom és ebből kifizetnéd egy életre,ha tényleg ezt szeretnéd...
én nem vacillálnék,ha már egyszer rászántam magam...
na mégegyszer:DD
fogy a magyar vészesen..:(((
de ez a krém nem 100%!!!!
persze,hogy le akar beszélni..az én dokim egy óráig rágta a fülem,de nem tudott meggyőzni..
aztán ahogy ide oda küldözgetett,mindenhol megpróbáltak lebeszélni..nem magyarázkodtam,csak csinálják és kész...
la akar beszélni,hiszen a magyar vészesen..
Uff!
Az biztos, hogy egyik doki sem ajálja csak úgy...
De biztató, hogy legalább készséges volt:)
Nem hallottam még erről a krémről.
sziasztok
múlthéten voltam dokinál rákszűrést csináltatni és rákérdeztem a dologra.aztmondta hogy be kell menni a kórházba mert ilyen kihelyezett rendelésen voltam.ott adnak nyomtatványt ki kell tölteni és 3 hónap után megerősíteni aztán jöhet a műtét,de ő nagyon nem ajánlja mert hogy végleges stb. a pharmatex krémet javasolta aztmondta hogy megbízható.most meg már több mint egy hete késik de biztos a fogi miatt amit a múltkor elkezdtem szedni és abbahagytam rendesen oda tett a szervezetemnek:(
Ha valamin aggódni kell, akkor ez a műtét tuti nem tartozik közéjük!
Főleg, hogy elárultam (nem olvastam végig a hozzászólásokat): rendes izomlázra készülhetsz. Nekem az volt a legnagyobb kényelmetlenség. :D Életem egyik legjobb döntése volt az a műtét.
nem gyullad be...valami spéci cérna szerintem:))
de aggodalmas vagy:))))de hát érthető:))
Nekem 5 éve csinálták, és még mindig " hatásos":))
Azt viszont nem tudo, hogy égették,vagy kötötték, ugyan ébren voltam. Császár közben csinálták,kis hegeim nincsenek.
:)
igen,még élénkek az emlékek:))
6 hét a teljes gyógyulás mint minden műtétnél elvileg..gyakorlatilag meg szervezete válogatja..aki könnyen gyógyul,annak nem probléma és fordítva...
emelni szerintem szintén 6 hét...5 nap múlva varrat szedés....egy szál cérna van..elvágja és kihúzta..pár napig még tapasz van rajta és ennyi..szex amikor jól esik:))
én nekem túladagolták a vérhígítót és amúgy is vérzékeny vagyok(csak azt akkor még nem tudtuk!),úgyhogy én nekem meg jött a menzim utána mindjárt,pedig előtte múlt el pár nappal,mielőtt a műtét volt..de mikor elmúlt,utána együtt voltunk,de csak lájtosan:)
Bocsánat mindkét féltől!
A fórumindítónak: no para, bele kell vágni; gondtalan életed lesz utána.
Olyan régen volt, hogy nem emlékszem, de szerintem pár nap, s túl voltam mindenen. meezyke biztos jobban emlékszik a részletekre.
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatokat, tippeket szeretnék olyanoktól, akik már voltak MRI vizsgálaton
- Egy kis segítséget szeretnék kérni olyanoktól, akik jól ismerik a Nokia 6303i mobilt. Fotókkal kapcsolatban, segítenétek?
- Enyhe oxigénhiány, beszédkésés tapasztalatok érdekelnének olyanoktól, akik hasonló cipőben járnak
- Ápoló, és dietetikus szakma előnyei-hátrányai érdekelnének őszintén, olyanoktól akiknek ez a hivatása!
- Az esküvői meghívót saját magunk akarjuk elkészíteni. Ötleteket szeretnék, főleg olyanoktól, akik szintén maguk csinálták.
- Tapasztalatokat várok fehérvári szülészettel kapcsolatban, olyanoktól, akik nem fizettek