Hogyan reagálnátok, ha egy olyan pasi közeledne felétek, akinek jelenleg egy nem túl jól működő kapcsolata van? (beszélgetés)
sajnos ma egy olyan világban élünk, amiben a saját érdekünket muszáj figyelembe venni
aki ezt nem hiszi el, attól azt szeretném kérdezni, hogy, ha nem segítesz saját magadon,akkor mit gondolsz ki fogja megtenni helyetted?
Pontosan, nem sok gerinc van benne.
Kóstolgatja a következőt, óvatosan felméri a terepet, de addig nem szakít... Nekem ilyen pasi nem kéne. Ha annyira bejövök neki beszélgessen velem, ne a hátam mögött informálódjon és ha nem működik a 8 éves kapcsolata akkor vessem neki véget.
Miért érzem azt, hogy az a barátnő nem tud róla, hogy nem működik a kapcsolatuk és így 8 év után "nincs semmi komoly"...
... ha szimpatikus, beszélgetnék vele... nevetgélnék. Megnézném, mi érdekli (rajtam kívül), ...egyáltalán érdekel-e, aztán meglátjuk.
Az, hogy van barátnője, az az ő problémája vagy öröme. Beszélgetni azért lehet, aztán majd eldől, hogy érdekel avagy nem.
Időnként azt érzem, hogy a barátnős és házas pasikat szögesdróttal kellene körülvenni, hogy nehogy szóljon hozzájuk valaki. Miért is? ... a világon nem kellene olyan pasi, aki csak azért van mellettem, mert más nem fér hozzá. :P
Ja, hogy hozzám közeledne.
Szerinted amit művel, az közeledés?
ezt pedig csak azért, hogy a végeredmény szép páros szám legyen
jó éjszakát akinek az jön
Azt gondolom, hogy ez megint az az eset,mikor egy kolléga kedvessége félre van értve.
Az, hogy egy kolléga segítőkész és néha mosolyog még nem jelenti azt, hogy a személyed érdekli.
Lehet, hogy nem zárkózna el egy numerától, de ahhoz meg az kell, hogy felkínáld magad.
A kezdő bejegyzés alapján meg is fogod tenni, mert ragadsz.
Vagy csak beállítja, hogy ne lássátok a képeket.
Én is visszajelölöm a kollégákat, ha bejelölnek, de mivel semmi közük a magánéletemhez, ugyanebben a körben be is állítom, hogy kb semmit se lássanak az adatlapomon.
írjatok mert jövök olvasni
ez nem fenyegetés, hanem információ
nekem úgy néz ki nagyon nyomhatnéka volt :-DDDDDDDe
egy nagyon kedves barátnőm hívott, hogy pár perc mulva itt van ha tetszik ha nem.
szóval...................
Ez valami bevett pasis duma?:-)))
"el kell mennem" (elment)
"bocsánat" (én még nem vagyok ott)
"telefon" (utána a telefont nyomja)
:DDDDD
Szerintem igaza volt azoknak, akik kissé naívnak gondoltak az ügyben.
Nem, hiszem én sem, hogy miattad nem posztolna képet.
Ha egy pasi szeretne bármit is, akkor azt nem egy harmadik személyen keresztül fogja követíteni, hacsak nem ovi, vagy suli alsó tagozatáról beszélünk.
Felnőtt emberek ezt másként teszik már.
el kell mennem
bocsánat
telefon
UFF
Na várom a fórumnyitót, addig átnézek a másik szobába, tanulni picit.
OFF
általánosságban mindenre vonatkozik
ON again
tehát nem jól működik a kapcsolata, és azért keres valaki mást
természetesen
hülye lenne élni valakivel, aki......hupsz
még csak nem is élnek együtt
következő kérdés?
Nem is tudom, most ezt a szexre, a pasizásra, vagy esetleg a hozzászólásra érted:-))
Lehet indítani kellene erről is egy fórumot, természetesen anonim....
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?
- Hogyan tudnánk a férjem előző kapcsolatból született fiát magunkhoz venni, ha jelenleg a nagyszülei gyámsága alatt él?