Zsu levese recept
A Zsu levese hozzávalói:borsó,
gomba,
répa,
zöldbab,
csirkemell csont/vagy nyak,
csirkemáj és szív,
kevés liszt,
pirospaprika,
bors,
köménymag,
szerecsendió,
gyömbér,
só.
A Zsu levese elkészítési módja:
Kevés olívaolajon megpirítok egy kevés borsót, gombát, répát, zöldbabot, majd rászórok egy kis lisztet, pirospaprikát, borsot, köménymagot, szerecsendiót, gyömbért és felöntöm vízzel. Beleteszek 1-2 cseresznyepaprikát, egy kis fej hagymát, egy kis kelkáposztát, csirkemájat (személyenként 1 db a minimum), és 1-2 csirkemell csontot vagy nyakat, stb... - hogy egy kis hús is legyen benne. Sóval ízesítem, és megfőzöm. Csipetkével tálalom.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. okt. 18. 20:46
A zsu levese elkészítési módja és hozzávalói.