Zöldséges Pulykarolád recept


Hozzávalók:
100 g pulykamell
20 g sárgarépa
10 g búzakorpa
20 g kukorica
20 g zöldborsó
10 g vöröshagyma
petrezselyemzöld
5 ml olaj
1/4 tojás
só
A Zöldséges Pulykarolád elkészítési módja:
Kevés olajon párold meg az apróra vágott hagymát, kukoricát, répát, zöldborsót és petrezselyemzöldet! Keverd össze a darált hússal és a búzakorpával! Így kapsz egy jó kis masszát, amiből henger alakot kell formálnod! Így helyezd a tepsibe és a tetejét megkenve tojásfehérjével előmelegített sütőben, alufóliával letakarva süsd 45 + 5 percig! Az utolsó öt percben vedd le a tetejéről az alufóliát, hogy megpiruljon a teteje! Mikor kész vékony szeletekre vágva zöldségekkel fogyasztható!
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: genius007, 2012. márc. 24. 11:06
A zöldséges pulykarolád elkészítési módja és hozzávalói.