Zöldbabos hús recept
15 perc
Kalóriaszegény
A Zöldbabos hús hozzávalói:
Levesben főtt husi,csirke
Zöldbab
Tejföl
Mustár
só
bors
A Zöldbabos hús elkészítési módja:
A húst ha csontos kicsontozom és összeaprítom.Pici olajat hevítek beledobom a húst,kicsit pirítom,majd ráteszek 2-3 evőkanál tejfölt ha szaftosabban szereted lehet több is.:) A zöldbabot kis ételízesítővel vagy sós vízben megfőzöd,leszűröd hozzáteszed a husihoz sózod,borsozod,mustárt nyomsz bele ízlés szerint és jó összerotyogtatod,kicsit hagy sűrűsödjön be.Kész is.
Jó étvágyat!
Én maradékból csináltam,nem akartam csak simán olajban megsütni sztem így lightosabb,és nagyon finom is!
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: bebozi, 2011. dec. 15. 23:45
A zöldbabos hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.