Gesztenye golyócskák recept
A Gesztenye golyócskák hozzávalói:Hozzávalók:
25 dkg natur gesztenyemassza
10 dkg darált mandula vagy dio
1 dkg kakaó
glukonon édesítőszer, rumaroma
5 dkg diabetikus tejcsokoládé (reszelve)
A Gesztenye golyócskák elkészítési módja:
Tetszes szerint édesített és rummal ízesített gesztenyemasszához hozzáadjuk a darált mandulát vagy diot, a kakaót és jó habosra keverjük. Vizes kézzel kis golyókat csinálunk, beleforgaljuk a reszelt csokoládéba. 1-2 órát behűtjük.
Energia: 1324 kcal
Szénhidrát: 114 g
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: c9aa38264e, 2011. nov. 22. 17:58
A gesztenye golyócskák elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.