Joghurtfagyi friss eperrel és málnával Update1 recept
197 kcal
8 gramm
16,8 gramm
személyenként 2dl natúrjoghurt
1 kávéskanál citromlé
ízlés szerint édesítőszer
20dkg málna
20dkg eper
pirított mandula
A Joghurtfagyi friss eperrel és málnával Update1 elkészítési módja:
A joghurtot összekeverjük a citromlével és az édesítőszerrel, majd összeturmixoljuk a gyümölcsök felét és ezt is hozzáadjuk. A masszát tálkákban lefagyasztjuk. Tálalás előtt kb.20 perccel kivesszük, hogy egy kicsit megpuhuljon. Epret és a málnát halmozunk rá, jó kedvvel, bőséggel, és megszórjuk apróra tört, pirított mandulával.
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: Manon, 2006. jún. 29. 12:21
A joghurtfagyi friss eperrel és málnával update1 elkészítési módja és hozzávalói.