Joghurtfagyi recept

Kalória 197 kcal
Zsírtartalom 8 gramm
Szénhidráttartalom 16.8 gramm

A Joghurtfagyi hozzávalói:
Személyenként:
2dl natúr joghurt
1 kávéskanál citromlé
ízlés szerint édesítőszer
20dkg málna
20dkg eper
pirított mandula


A Joghurtfagyi elkészítési módja:
A joghurtot összekeverjük a citromlével és az édesítőszerrel, majd összeturmixoljuk a gyümölcsök felét és ezt is hozzáadjuk. A masszát tálkákban lefagyasztjuk. Tálalás előtt kb.20 perccel kivesszük, hogy egy kicsit megpuhuljon. Epret és a málnát halmozunk rá, jó kedvvel, bőséggel, és megszórjuk apróra tört, pirított mandulával.


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A joghurtfagyi elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook