Zabpehelyhes szelet recept




* 4 evőkanál napraforgó olaj
* 2 érett banán
* 1 kávéskanál fahéj
* Fél kávéskanál vanília kivonat
* 50 g kesudió vagy mogyoró
* 50 g zabpehely (nagy szemű)
* 50 g kókuszreszelék
* 1 reszelt alma
A Zabpehelyhes szelet elkészítési módja:
1. A sütőt 190 fokra előmelegítjük. 2. A hozzávalókat sorrend szerint egy turmixgépben eldolgozzuk (néhány másodpercig minden összetevő után), majd egy lapos, kb. 20×20 cm-es, kiolajozott tepsiben 25 percig barnára sütjük. 3. Rácson hűlni hagyjuk, majd kockákra szeleteljük..
1. A sütőt 190 fokra előmelegítjük.
2. A hozzávalókat sorrend szerint egy turmixgépben eldolgozzuk (néhány másodpercig minden összetevő után), majd egy lapos, kb. 20×20 cm-es, kiolajozott tepsiben 25 percig barnára sütjük.
3. Rácson hűlni hagyjuk, majd kockákra szeleteljük.
Candidások is fogyaszthatják.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: marcipán88, 2010. aug. 30. 22:38
A zabpehelyhes szelet elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.