Zabos melegszendvics recept
A Zabos melegszendvics hozzávalói:80 dkg őrölt zabpehely
annyi langyos víz, amennyi folyós állagot biztosít neki
só
fűszer tetszés szerint (lehet kömény, chili, bors, oregano, stb..)
sajt
hagyma
libazsír
A Zabos melegszendvics elkészítési módja:
A zabot összekeverem annyi vízzel és fűszerrel, sóval, pici libazsírral, hogy ízletes, folyós masszát kapjak. Minél szilárdabb a massza, annál vastagabb lesz a kenyér! Előmelegítem a melegszendvicssütőt, majd az egyik részébe annyi masszát kanalazok, hogy befedje. Ráteszem a sajtot, kolbászt, hagymát és a tetejére kerül egy kanállal a zab-masszából. Összezárom a sütőt és a szendvicset készre sütöm.
Finom, puha melegszendvics.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2015. jan. 5. 08:53
A zabos melegszendvics elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.