Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Zabos melegszendvics recept

Zabos melegszendvics recept

A Zabos melegszendvics hozzávalói:
80 dkg őrölt zabpehely
annyi langyos víz, amennyi folyós állagot biztosít neki

fűszer tetszés szerint (lehet kömény, chili, bors, oregano, stb..)
sajt
hagyma
libazsír


A Zabos melegszendvics elkészítési módja:
A zabot összekeverem annyi vízzel és fűszerrel, sóval, pici libazsírral, hogy ízletes, folyós masszát kapjak. Minél szilárdabb a massza, annál vastagabb lesz a kenyér! Előmelegítem a melegszendvicssütőt, majd az egyik részébe annyi masszát kanalazok, hogy befedje. Ráteszem a sajtot, kolbászt, hagymát és a tetejére kerül egy kanállal a zab-masszából. Összezárom a sütőt és a szendvicset készre sütöm.

Finom, puha melegszendvics.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A zabos melegszendvics elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook