Főoldal » Receptek » Kenyerek, péksütemények receptjei » Kelesztés nélküli kalács recept

Kelesztés nélküli kalács recept

A Kelesztés nélküli kalács hozzávalói:
0.5kg liszt,
2-3 tojássárgája,
1.5 evőkanál cukor,
0.5dl étolaj,
5 dkg élesztő,
pici só
langyos tej, amennyit felvesz


A Kelesztés nélküli kalács elkészítési módja:
A hozzávalókból összedolgozzuk a tésztát, nem kell keleszteni , amikor kész, már teheted is a sütőbe, a sütőt sem kell előmelegíteni.


Kategória: Kenyerek, péksütemények receptjei


A kelesztés nélküli kalács elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook