Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Zabkorpás zöldbableves recept

Zabkorpás zöldbableves recept

Elkészítési idő 30 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

Kalória 504 kcal
Szénhidráttartalom 67 gramm

A Zabkorpás zöldbableves hozzávalói:
20dkg zöldbab
20dkg sárgarépa
3db petrezselyem gyökere és levele
5dkg zabkorpa
1dl 12%-os tejföl
tengeri só


A Zabkorpás zöldbableves elkészítési módja:
A feldarabolt zöldbabot,sárgarépát,petrezselymet(levelét és gyökerét is)főzd meg enyhén sós vízbe.Amikor megpuhult,add hozzá a zabkorpát és a tejfölt tejfölt.

Azonnal tálald,különben kásává szívja fel magát a korpa!


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A zabkorpás zöldbableves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook