Sajtos, szezámos rudacskák recept
60 perc
A Sajtos, szezámos rudacskák hozzávalói:
70 dkg liszt
2 csg. Rama margarin
4 kiskanál só
3 evőkanál ecet
6 evőkanál langyos víz
A Sajtos, szezámos rudacskák elkészítési módja:
A hozzávalókat összegyúrjuk,fél óra pihentetés után a tésztát kinyújtjuk,ujjnyi vastagságúra,tetejét megkenjük tojással,reszelt sajtot vagy szezámmagot szórunk rá.Kis rudakra vágjuk.Kilisztezett tepsibe rakjuk,kisütjük.
Nem kell sokáig sütni,mert akkor nagyon kiszárad.Nagyon finom,olcsó nassolnivaló.
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: Mimus, 2008. máj. 10. 16:15
A sajtos, szezámos rudacskák elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.