Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Virslirizottó recept

Virslirizottó recept

Elkészítési idő 40 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Virslirizottó hozzávalói:
25 dkg rizs
10 dkg vöröshagyma
20 dkg baromfivirsli
10 dkg zöldborsó (fagyasztott)
4 ek. étolaj
1 cs. petrezselyem
ízlés szerint patikasó, őrölt színes bors


A Virslirizottó elkészítési módja:
A rizst megmostam, kissé megsóztam és az olaj felén kevergetve megpirítottam. Közben kb. 6 deci vizet felforraltam és amikor kissé megpirult a rizs, felöntöttem. Kis lángon fedő alatt puhára főztem. A hagymát apróra vágtam, majd az olaj másik felén megpároltam. A virslit felkarikáztam és a borsóval együtt a hagymához adtam. Kevergetve megforrósítottam. Végül a párolt rizzsel összekevertem, és apróra vágott petrezselyemmel meghintve tálaltam.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Egytálételek receptjei


A virslirizottó elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook