Vidanet - kinek küld még rajtam kívül pár nap után fizetési felszólítást? (beszélgetős fórum)
Azt javaslom akkor, hogy hűségnyilatkozatot ne írj alá, mert utána letojják a fejed, ha gond van.
Ha késve fizeted a csekked (akkor is, ha ők küldték ki későn) a következő havin már +600 Ft lesz.
Nem írtam alá semmit,csak sajnos,kényszerhelyzetben vagyok,mert nem tudok a kábelrendszerről leszakadni több ok miatt.
Az a szerződés van érvényben náluk,amit az előző szolgáltatóval kötöttünk.
Sajnos attól tartok még fog is...az ÁSZFjük teljesen egyoldalú, ha aláírod a hűségnyilatokzatot kihasználják a helyzetüket...
:-(
Nem vagy egyedül.Sajnos,nem egy nyerő szolgáltatóval van dolgunk.
Március 1 óta tartozunk a Vidanethez,egy másik szolgáltatótól vett át bennünket,kész tények elé állítva.
Március elején,1 hét eltéréssel kétszer küldtek ki olyan számlát,amin 7000 forint többletkövetelés volt.
Már az elsőnél szóltunk,de jött a második ugyanolyan csekk egy hét után.Igaz,beismerték a tévedést,de a csekken nem módosítottak.
Ma végre /1 hónap után/ megjött az új csekk a valós értékkel.
De ez csak a csekk probléma volt.
Sajnos,a számítógépünk sem működött jól az ő hibájukból,csak éppen nem értesítettek arról,hogy nekik kell egy bizonyos kódot beállítani.Ezért még műszerésznek is fizethettünk potyára,mielőtt kiderült,mi a hiba.
Egy hónap alatt több méreg ért itt,mint az előző szolgáltatónál több év alatt.
Felháborít, hogy egy ilyen "nem monopol" helyzetben lévő szolgáltató pár nappal a fietési határidő lejárta után már felszólító levelet küldözget, aminek a díját szintén rajtunk hajtja be.
Ráadásul a csekkeket legtöbbször késve küldi. Vagy csak nálunk van ilyen probléma?
További ajánlott fórumok:
- 2007-ben kaptam egy felszólító levelet, hogy 2003-ban nem fizettem ki a parkolási díjat. Mit tegyek?
- Fizetési felszólítás a MÁV-tól...(úgynéz ki, visszaéltek az adatainkkal)
- Fut-fuss! Egyértelmű igeragozás. És a csuklik igét hogy mondjuk felszólító módban?
- Fizetési felszólítás kaptam két év utám közmű tartozásra hivatkozva. Mit tudok tenni, ha szerintem ez nem jogos követelés?
- Oriflame fizetési felszólítás, mit lehet tenni eben az esetben?
- Fizetési felszólítás levél át nem vétele