Vicces sztorik a suliból, munkahelyről (beszélgetés)
Nekem azért tetszett, mert nekem egy kolleganőm jutott az eszembe, aki egyszer közölte vegyük tudomásul, hogy nem lóg ki a szájából a neoncső.
A negró kivilágítását összehozta a maga módján:)).
Gimiben énekóra,felelés,de nem az énekteremben(ahol egy hatalmas,zárt tanári asztal van,hanem egy másikban,ahol a tanár egy dobogón ül,egy egyszerű,alul nyitott asztal mögött).
Zajlik a felelés,dögunalom,egyszer csak látjuk,hogy a tanár üdvözült mosolya,miközben a felelőt hallgatja,minek köszönhető: az asztal alatt gyúrmázta a férfiasságát:D
(ez nem volt egy megszokott látvány 20 éve..nem ezzel volt tele a net,és a fejünk :D) Feltartóztathatatlanul nevetni kezdtünk a 2 padszomszédommal.Ő bedühödött,kérdezte,min nevetünk..ÖÖÖ..hát..izé...nem mondtunk semmit csak fuldokoltunk tovább..kaptunk érte szaktanárit:)
Szintén munkahelyes:
Dohányzóban viccelődtek a kollégáim Renin,egyik kis szőke tanulólányon,aki valamit félremagyarázott.Jöttek a szőke nős beszólások,mire Renike felháborodva kifakadt:-Lehet,hogy kívül szőke vagyok,de belül sötét!!
Nem kell a többit részleteznem...
Nekem inkább munkahelyes története(i)m van,de az nem volt olyan vicces!
Egyik nap önfeledten vihogunk a főnökömmel,egy nekem célzott poénnal a végén,azt vágtam rá röhögve,hogy:de bu*i vagy!Hát ööö,ráfagyott az arcomra a vigyor,az övére is,aztán elröhögtük magunkat,és bocsánatot kértem!Nem tudom,hogy sikerült,sosem mondok ilyet!szántam bántam :)))
Gondolom mindenkinek akad pár vicces sztorija az iskolából,egyet én is írok.
Általánosban történt meg ez az eset,matekból írtunk volna.Senki se tanult a dolgozatra jóformán,ezért mindenki azon gondolkodott,hogy úszhatnánk meg,páran be se jöttek,fiúk meg kieszelték,hogy beletörik a kulcsot az ajtóba,beltörték,se ki,se be nem tudott jönni senki.Jött a tanárunk,kiabált,hogy miért nem lehet bemenni az osztályba,hívta a gondnokot,ő megcsinálta a kilincset,bejött a tanár nagyon mérgesen,és 10 perc alatt írtuk meg az írásbelit.
Ha van nektek is hasonló sztoritok,írjátok meg
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Vicces orvosos sztorik..:D
- Írnátok vicces-cikis sztorikat, amik veletek megtörténtek? Szeretnék kacagni egy jót. :)