Vibrációs gép: tényleg használ? (tudásbázis)
Sziasztok!
Szerintem igenis használnak - nekem legalábbis :)
A hátsóm és az úszógumim kisebb lett - a férjem is megjegyezte :D /2 heti használat után/
Én csak ajánlani tudom ... ;)
Persze ha körömpörit vacsorázol este 10 kor nem biztos... :)
én használtam (az edzőteremben, ahová jártam, hoztak egyet kipróbálni).aki azt mondja, hogy ne jó, próbáljon meg lenyomni rajta 20-30 fekvőtámaszt:)))
ha nem használ, az azért van, mert erre nem ráállni kell és várni a csodát, hanem gyakorlatokat végezni rajta:)
azért tényleg ne hasonlítsuk már az övhöz:)))
Nem használnak.
Amerikában már volt ebből egy nagy botrány, konkrétan a vibrációs övből, amit milliónyian vásároltak.
Én is láttam, de baromi drága! Használ a flabélos? Milyen tapasztalataid vannak?
Azt olvastam, hogy derékfájásosoknak is nagyon jó.
Van egy szobabringám, de olyan kényelmetlen az ülése, hogy 20 perc tekerés után is már sajog a popsim, és érzem a derekam.
Azért tetszene, mert ez a gép elvileg mindent megmozgat, nem?
DE ha nem használ, akkor nem dobnám ki rá azt a rengeteg pénzt...
Én flabélost vetem a múlt héten. Olvass bele ide:
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy a vibrációs gépek tényleg használnak-e? Illetve, ha igen, akkor melyik az, amelyik tényleg használ? Milyen tulajdonságra kell odafigyelni?
Az egyik "akciós vásárlós" oldalon most fél áron hirdetnek egyet, és nem tudom, hogy érdemes-e beruházni rá?
További ajánlott fórumok:
- Bioptron lámpa tényleg használ?
- Toman Diet - tényleg használ?
- Amikor a fülgyertyát használat után eloltottad, mi az a sárgás valami a gyertyában? Tényleg fülzsír vagy az elégett gyertya darabjai?
- Fiamnak felírta a doki a Ribomunyl inmunerősítőt. Van valakinek tapasztalata? Tényleg jó? Használ? Nem lesz a kúra után beteges a gyerek?
- Termékek, amik tényleg használnak
- Használ valaki aszalógépet? Megéri venni? Tényleg olyan jó?