Fiamnak felírta a doki a Ribomunyl inmunerősítőt. Van valakinek tapasztalata? Tényleg jó? Használ? Nem lesz a kúra után beteges a gyerek? (tudásbázis)
Bár elég régi az utolsó bejegyzés, azért hátha valakinek még használ:
Mi is szedtünk Ribomunylt, a fél éves kúra minden egyes hónapjában a szedés után (közben?) 40 fok körüli láza lett a gyereknek, dokinő szerint tüszős volt a torka, úgyhogy rendesen elegem volt a végére, viszont a kúra után egy évig nem lett újra beteg. (Sajnos az egy év után fokozatosan megint sűrűsödtek a betegségek.)
nem hiszem,hogy a ribomunyltól van.
Lili sosem volt tőle lázas.
szerintem benyalta a most porondon lévő vírust!nálunk az egész családot letaglózta(szó szerint) csütörtökön még semmi bajom nem volt,pénteken 41 fokos lázam lett!!!
Szia!
Az én fiam 8,5 éves. Pénteken kezdte el szedni a ribumonylt, szombat reggel óta lázas. Nem tudod véletlenül, hogy a jövőheti adagnál is be lázasodik, vagy ez csak elején van?
Köszi: Éva
Sziasztok!
A kisfiam 8,5 éves. Felírták neki a ribomunyl, tegnap kezdte el szedni, ma reggeltől lázas lett. Azt mondták, hogy az immunrendszere védekezik a kórokozók ellen. Nem tudja valaki, hogy a következő 4 napos adagnál is számíthatok a lázra, vagy csak most az elején. nagyon várom a válaszokat. Köszi: Éva
nagyon jó!!!!!!
használjátok nyugodtan!
én nagyon esküszök rá!!!!!!!
Tejbe, kakaóba semmiképpen ne rakd!
Testsúly kilogrammra van meghatározva az cseppek száma, és hogy megelőzés vagy kezelés céljából adod.
Mézben elkeverve esetleg?!Kockacukorra csepegtetve?!
Sziasztok,
én amóta lányomnak minden este adok egy kanál mézet,azóta nem volt beteg. éve nem olt beteg a kiscsaj,még az ifluenzásem kapta el.
Most nagycsoportos az oviban,egyedül ő nem volt beteg.
A méz akácméz és nem bolti hanem termelői.
Nagyon ajánlom mindenkinek,rettenetesen erős lett a szervezete.
Teába, gyümölcslébe csepegtetve sem issza meg?
Mi is végig ettüka a gyógyszeripar összes szemetét(már bocsánat), de semmi nem volt jó.Aztán tavaly december elején elkezdtük a bérest, azóta semmi baja!Az oviban szinte mindenki (gyerek, ovónéni) végig kínlódta a téli hónapokat
Szia!
Mi is szedtük, vagyis a lányom, négy hónapig kúraszerűen, de mi sem tapasztaltunk semmi változást. Ugyanúgy beteg lett a gyerek.
Nekünk is a Cebion csepp vált be, illetve szerintem az is számít,hogy mennyit jár közösségbe. Az első tél nagyon húzós, sokat volt beteg. Most, hogy már középsős szinte alig.
Mi szedtük kúraszerűen, de semmilyen pozitív hatását nem éreztük:(
(A broncho waxomnak sem)
Ami bevállt, az a Béres csepp,Cebion cseppel, és a kasvirág szirup
További ajánlott fórumok:
- Nem találok nevet a fiamnak! Segítség!
- 21 éves, értelmes, helyes fiamnak eddig még nem volt kapcsolata...
- A férjem neve Ábrók. Mi lenne hozzá illő név a fiamnak?
- Országos Kompetenciamérés...Tanulói kérdőív: 6. osztályos fiamnak adták ma.
- Ha szemeteltem és felírták a rendszámomat, de negyed óra múlva visszamentem és összeszedtem a szemetet akkor lehetek bajban?
- Tanácstalan szerelmes fiamnak írjátok meg a véleményeteket!