Ha szemeteltem és felírták a rendszámomat, de negyed óra múlva visszamentem és összeszedtem a szemetet akkor lehetek bajban? (tudásbázis)
De jó hogy így szenvedsz. Remélem elkapnak és jól megbüntetnek. Tanuld meg, hogy nem szemetelünk. Ezt már az óvodában is tanítják. Viselkedj felnőttként.
A kiskaput meg ne keresd. A leírt esetnek meg semmi köze a szemeteléshez.
Hogy lesz-e ügy a szemetelésből nem tudni, de ha igen, akkor bizony veszett ügyed lesz.
ha az elsőnél fel is vettek videóra, ami nem biztos, de ha így történt.. nincs már ott szemét, és nem voltam teljesen felismerhető. ki tudom magyarázni, meg külső alapján nem hinném hogy kinéznék belőlem. bajaim is vannak, le vagyok százalékolva méltányosság miatt pl. börtönbe se mehetek. sok nekem a kedvezmény.
ha esetleg ügy lenne ebből, ami korántsem biztos mert engem pl. vertek már át autóval ami nem olyan volt hogy önkéntes rendőr módon megláttam valakit valami rosszat tenni amihez semmi közöm személyesen, hanem megrövidítettek egy millió forinttal és ott volt az előző tulaj neve, címe. sokáig gondolkoztam hogy feljelentsem-e de végül nem tettem meg. Több okból.
Szóval kicsi az esélye hogy lesz ebből valami de ha lesz akkor sincs még minden veszve.
Remélem bajban leszel. Ugyanis neked nem magadtól jutott eszedbe, hogy nem kellene szemetelni, tehát ez nem a mentalitásodból fakad, hanem abból, hogy valaki lefotózott.
És a másik három abroncs? Az mehet a környezetbe, mert biztos nem látja senki? Milyen ember vagy te? Idejössz valamiféle felmentésért?
Még az a szerencse, hogy a fajtád elég ritka, különben nem lehetne kimenni még az utcára sem, annyi lenne a szemét. Csak a magadfajták megkeserítik a normál emberek életét. Remélem, legalább 5 számjegyű lesz a bünti és nem egyessel kezdődik. Igaz, neked nem ez számít, hanem az, hogy kissé megaláznak egy csekkel. Majd elviseled és legközelebb gondolkozni is fogsz...
"Tönkretette már az ember sokkal nagyobb dolgokkal, mint pl. olaj folyatás a tengerbe, meg stb"
Erre válaszoltam. Igen, pont olyan szarházi vagy te is. Ezzel védekezel?
pont olyan szarháziak.. ne röhögtess. ott meghalt egy ember aki megmenthető lett volna ha csak hív egy mentőt de az a szarházi elment- na én ilyet sosem csinálnék.
gond van a toronyban ha a kettőt egy lapon emlegeted.
Szarházi lény vagy.
Sokan szednek szemetet az ilyen görények után, mint te.
Aki esetleg meglátja, hogy felpakolod és elviszed, legfeljebb megveregetné a vállad, hogy milyen rendes vagy.
A f*szt nem érdemlem meg, én nem tudnék segítségnyújtás nélkül elmenni egy bajbajutott ember mellett, én nem vagyok egy rohadék mint az a fiú. Sok embernek segítettem már.
A földnek meg már úgyis mindegy.
További ajánlott fórumok:
- Ha 8 évig nincs fizetve a Tb, kérhetik visszamenőleg?
- 3 gyerek mellett visszamenni dolgozni?
- Mit tehetnék az arcommal, hogy összeszedje magát?
- Mivel munkanélküli vagyok, 2012-ben nem fizettem be az egészségügyi adót. Ilyen esetben, visszamenőleg is kötelezhetnek a befizetésre?
- Milyen lesz visszamenni a home office-ból 1 év után? Már előre rosszul vagyok!
- Gyerekkorotokból mennyi időre visszamenőleg emlékeztek?