Amikor a fülgyertyát használat után eloltottad, mi az a sárgás valami a gyertyában? Tényleg fülzsír vagy az elégett gyertya darabjai? (tudásbázis)
Kérdésem az lenne,:
saját magadnak meg lehet gyujtani a gyertyát a fülben,vagy valaki segitségét kell kérni?
Ó, nem probléma, majd valaki besegít:-) (Nem szeretem a sört.)
No, majd ha lesz időm, beszerzek egy ilyen gyertyát.
Szia:-)
A kísérletre kíváncsi lennék, természetesen reprodukálva:-)
(Mindazonáltal olyan esetben, amit Annaluca írt, legfeljebb az antibiotikum mellett szabad alkalmazni; nem túl jó, ha a fertőzés leterjed a mellüregbe, ez kezelés nélkül igencsak fatális lehet.)
Sziasztok!
Csak egy kísérletezt szeretnék megosztani veletek.Nekem a férjem hozta haza a fülgyertyát,én tök szkeptikus voltam a dologgal kapcsolatban.Majd végigtesztelte a családot Két gyerek két felnőtt ,mindenkinek minden füléből más-és más tartalom jöttki.Amit írtok sárgás fehér por+fülzsírszerű lerakódás több kevesebb.Na mondompersze bele van manipulálva végleges cucc 1 adag por és 1 adag zsír.Fogtam meggyújtottam és beleállítottam egy üreg sörösüvegbe.
Láss csodát a sörösüvegben semmilyen zsír nem volt csak sárgapor/mármint a z üvegből kikerülő gyertyánál/
Szia, Annaluca!
Ez nem játék, egy ilyen fertőzés nagyon, nagyon súlyossá válhat (de nem szeretnélek ijesztgetni). Azt javaslom, kövesd az orvos utasításait!
Lehet gyereknek is használni?
Fáj a füle a 6 évesnek, a doki antibiotikumot írt fel, de azt nem szeretnék adni neki.
A kőrózsa levét már 2x cseppentettem nagy birkózás után, de még nem használt.
Ha tudtok, kérlek segítsetek!
Annak ellenére, hogy eddig nem tartottam hatékony dolognak ezeket a különböző gyertyákat érdekes dolog történt velem az elmúlt 2 héten.
Zúgot a fülem, napi 10x kb 10-15 másodpercig. Nem tudtam mit csináljak illetve hogy mitől lehet. Végső elkeseredésemben beszereztünk a párommal 4 pár fülgyertyát, hátha.
Megcsináltuk, másnap már pár másodperccel lerövidültek a zúgások és kevesebb is volt.
Az első hármat egymást követő napokon égettük el, az utolsót pedig pár nap kihagyással.
Most már 1-2-3 másodperces zúgások vannak napi 3-4x.
Szerintem még kéne egy-két gyertya. De majd meglátjuk.
Határozottan jobb mint volt, és a gyertyának köszönhetem.
Tehát felejtősek az ezt megelőző negatív hozzászólásaim. Hatásos a fülgyertya!!!
szia-sziasztok!
Állitólag igen fogyira is lehet használni a testgyertyát,bár én még nem probáltam.De szándékomban áll,majd megveszek egyszerre vagy tiz db-ot és minde nap fogom használni(köldökben).aztán majd meglátjuk,de ha nem fog használni legalább a méreganyagokat kiüzöm a szervezetemből.A páromnak és nekem is bevállik a fülgyertya,szerintünk jo.az arcüreggyulladása már 2db-tól sokat javult.
probáljátok ki megéri.
Na az nekem nem használt! :P
Már a testgyertya. Én is "köldökbe égettem el" ugye. Közbe egy kicsit jó volt, néha iszonyatosan húzott...(már a fájdalom jelentkezett ilyen húzó érzéssel a gyertya felé).
De hogy ezzel fogyni???
Én csak egy darabig gyertyáztam. De semmi nem változott...
sziasztok
pont most gyertyáztunk.és használ
,mi arcüreggyulladásra használtuk most a páromnak.de fogyáshoz iski fogom probálni a köldökben.majd meglátjuk használ-e!!!????
Persze, biztos hogy használ!
Csak lehet, hogy amivel "hatásosabbá" akarják tenni az nem biztos, hogy abban a formában és pont úgy igaz ahogy azt reklámozzák...
(De mint írtam, én csak a testgyertyát próbáltam! És jó volt.)
Fogalmam sincs.
Viszont a testgyertyánál (én ezt használom) is ilyenekkel hitegettek. Hogy méreganyag. Aztán kiderítettem, hogy mindegyikbe van ilyen valami...
Egyszóval szerintem nem igaz. De ez csak az én véleményem!
Ja, bocs. 220 volt. Marmint az ara :)
Videki gyogynovenyesnel
Nem reklam, de tudok oktatofilmet is kuldeni, ha kell. A hasznalatarol. Amugy semmi kozom a gyartohoz.
További ajánlott fórumok:
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Fogyás elliptikus tréner használatával is
- Helyesírás használata internetezés közben
- Egészségtelen a tampon használata?