Vendégváró tekercs. recept

30 dkg liszt
10 dkg cukor
1 cs. sütőpor
1 db tojás
tejföl
gyümölcsíz
vaníliáscukor
darált dió
A Vendégváró tekercs. elkészítési módja:
A lisztből, cukorból, sütőporral, tojással és annyi tejföllel, hogy nyújtható legyen tésztát készítünk. Nagyon vékonyra /3 mm/ nyújtjuk, megkenjük gyümölcsízzel, megszórjuk vaníliáscukorral összekevert darált dióval. Szorosan feltekerjük és ujjnyi szeletekre vágjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, előmelegített sütőben sütjük. Sütés után még melegen megforgatjuk porcukorban. Legalább 1 nap kell, hogy megpuhuljon.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Hmv., 2016. márc. 3. 21:04
A vendégváró tekercs. elkészítési módja és hozzávalói.