Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Ráchús 1. recept

Ráchús 1. recept

A Ráchús 1. hozzávalói:
8 szelet tarja
1 kg burgonya
1 db vöröshagyma
25 dkg zöldpaprika
25 dkg paradicsom
2 dl tejföl
só,őrölt paprika,liszt, olaj


A Ráchús 1. elkészítési módja:
A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, lisztbe forgatjuk, kissé elősütjük serpenyőben. A burgonyát megtisztítjuk és nyersen karikákra vágjuk. Kizsírozott tepsibe szétterítjük, megsózzuk. Tetejére szórjuk a karikákra vágott vöröshagymát, zöldpaprikát, paradicsomot. Az elősütött húsokat ráterítjük a zöldségekre. A tejfölben elkeverünk 1 kávéskanál pirospaprikát és a húsokra+zöldségekre terítjük. Beborítjuk alufóliával, legalább fél órát sütjük így, majd levesszük és fólia nélkül fejezzük be a sütést.

Ha a burgonyát héjában megfőzzük és úgy karikázzuk a tepsibe, akkor gyorsabban elkészül az ételünk.


Kategória: Húsételek receptjei


A ráchús 1. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook