Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sertésragu recept

Sertésragu recept

A Sertésragu hozzávalói:
60 dkg sertéscomb
2 dl tejföl
2 db babérlevél
1 kanál liszt
2 kanál zsír
só, bors, citromlé


A Sertésragu elkészítési módja:
A húst kis kockákra vágjuk és zsíron a babérlevéllel, sóval, borssal ízesítve pici citromlével és kevés vízzel puhára pároljuk. Amikor a hús megpuhult és zsírjára sült, megszórjuk a liszttel, összekeverjük, hozzáadjuk a tejfölt és pár percig forraljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A sertésragu elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook