Gombás csirkecombok recept
A Gombás csirkecombok hozzávalói:4 db nagy csirkecomb
20 dkg megtisztított gomba
1 kisebb vöröshagyma
1 evőkanál zsír
1 teáskanál liszt
1 kispohár tejföl
1 mokk.kanál őrölt bors
só
petrezselyemzöld
A Gombás csirkecombok elkészítési módja:
A combokat a forgóknál kettévágjuk. A gombát a hagymával együtt a zsíron megfonnyasszuk , beletesszük a húst, sózzuk, megpirítjuk. kb. 2 dl vízzel fölforraljuk, közben megborsozzuk, és lassú tűzön puhára pároljuk. A tejfölt a liszttel simára keverjük, besűrítjük a csirke levét, még egyszer felforraljuk és megszórjuk petrezselyemzölddel.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: Hmv., 2016. febr. 13. 20:59
A gombás csirkecombok elkészítési módja és hozzávalói.