Végigcsinálta valaki a 13 napos diétát? Tapasztalatok? (tudásbázis)
Valamikor 20 évvel ezelőtt csináltam, akkor lement rólam bő 6 kg. Néhány évvel ezelőtt ismét végig-szenvedtem, és lement rólam 2 kg!! Pedig most is ugyanolyan tisztességgel betartottam...
Az biztos, hogy az a bizonyos 6 kg valóban nem jött vissza 2 évig. :)
Sziasztok! Valaki csinálja ?
En a 6. napnál járok. 74 kilóval kezdtem, most 70,7 vagyok.
Ja, èrtem, te pedig Judy fogyására írtad, bocs, nem néztem annyira vissza:D
Akkor rá vonatkozik amit írtam.
Nem, nem csinálom, hanem a tiedre írtam, hogy a fogyásodból max 30 deka lehet az, ami zsírból fogyás, a többi víz.
Én nem fogyózom.
Épp ezért a második hèten ha lemegy még fél kiló, annak örülhetsz. Ez a tojásdiéta ilyen, nem véletlenül 2 hetes.
Te mióta csinálod, hogy azt írod, még egyetlen kiló sem.
Egyébként én még csak figyelek, és gondolkodom, hogy belekezdjek-e... az a 3 kg nem rólam ment le.
Egyszer valahol azt olvastam, hogy az agy olyankor is éhség-üzenetet küld, amikor kalcium hiánya van.
Hogy igaz-e vagy nem, (mert valamikor én is 2x vacsoráztam), olyan kor iszok 3 dl vízben oldott 2 szem kalcium (vagy magnézium) tablettát. A 3 dl víz tisztességgel telíti a gyomrot, a kalcium/magnézium pedig csináljon, amit akar! :))
Egyébként kb. 15 évvel ezelőtt már csináltam 13 napost, ott 8 kg-ot ígért, 6-ot leadtam, és évekig tudtam tartani, de az még a nagyon kemény fajta volt.
Azért is nem vetettem el teljesen ennek a beütemezését, mert ezzel egészen biztos sikerülne átállnom a napi kevesebb mennyiségre. A gyomor megszokná, hogy nincs örökké kitömve. :))
Jajj, félre értettél!
Az 1025. hsz-ben írtam, ha a jelenlegi módszernél még tovább is stagnál a súlyom, akkor 20.-ától kezdve bedobom ezzel a módszerrel én is a 2 hetet. Ez a napi kcal-deficit számítás, hozzá a "mindent eszek, csak kevesebbet" módszert követem.
Erre írtam, hogy a héten nekem is csak-csak megmozdult.
De ez még nem jelenti azt, hogy teljesen elvetettem volna ezt a 13 napost!!
Azért is lesem erősen, hogy nálad hogyan alakul?
Hurrá! Nagyon ügyes vagy! Megy ez, csak néha van egy kis megtorpanás! De mi nem ijedünk meg ettől! 😊😊😊
Nagyon örülök, csináljuk együtt!
Te mikor és milyen paraméterekkel kezdted?
Ez nagyon jó, 5 nap alatt 3 kg. Én ebből kb. 2 kg-ra mondanám, hogy belső tisztulás, a közel 1 kg már szerintem tiszta fogyás.
Most érdekes módon nekem is megmozdult már, kb. ugyanannyi (80 dkg!) ment le rólam is ezen a héten. De azért erősen figyelek! Figyeljünk együtt!! :))
Ma kezdem az 5. napot. Egészen jól bírta. Talán a 2. napon az ízek hiányát kellett legyőznöm, de egyébként éhezni nagyon nem éheztem.
158 cm magas vagyok és életem legmagasabb súlyával kezdtem 74,4 kilóval.
Ma mértem és eddig 2,8 kiló ment le. Nyilván víz, kiürülés stb. De ez a kezdet és ez is hozzá tartozik. Ennyivel is kevesebbet cipelek magamon. Úgy érzem az első napok után kezd visszatérni az energia szintem, úgy hogy egy kis laza sportot már kezdhetek.
Ha vége ennek a programnak, akkor kalória deficittel fogom én is folytatni.😊
Azt mondtam, hogy ha addig is stagnál a súlyom, akkor egy kis ébresztőként 20.-án elkezdem, és végig csinálom a két hetet. Nekem is mindegy lesz mennyit, csak mozduljon meg lefelé. Utána visszatérek a kcal-deficit figyeléses, jelenlegi módszeremre. Remélem, hogy sikerül majd betartanom az adagokat.
Azért 20.-án, hogy még adok magamnak egy hetet, és utána hétfőn indítom.
Én tegnap kezdtem ezt a diétát. Még soha nem próbáltam. Igazából kezdeti lökésnek szánom, hogy utána egyedi étkezéssel folytassam a fogyást.Most próbálom átállítani magam a nagy zabálásokról és édesség utáni sóvárgásról egy egészséges étkezésre.
Annyira nem izgat, hogy mennyi fog lemenni ezzel a diétával, mert utána is folytatom kalória számolással és sporttal.De persze minden elvesztett dekának örülni fogok. ☺
Az első napomon csak az este volt nehezebb. Igyekszem pontosan betartani, de a marhahúst sertésre cseréltem.
Én tegnap kezdtem újra:) múltkor 7 napig csináltam azalatt lement 3 kiló. Sjnos persze összevissza ettem utána és visszajött 2 úgyhogy most újraindulok.
Törpilla te akkor már a második 7 napodban vagy?
Az első napra ez is kihagyja a reggelit.en ettem most is azert egy negyed kiflit.reggel kell a ch.
Köszi a bíztatast😊
További ajánlott fórumok:
- Március 2-tól kezdené velem valaki a 90 napos diétát?
- Július 28-án elkezdi velem valaki a 90 napos diétát?
- Van kedve valakinek hétfőtől elkezdeni a 90 napos diétát?
- Hétfőn kezden a 90 napos diétát. Csatlakozik valaki? Csináljuk együtt?
- Valaki kezdené velem a 90 NAPOS diétát 01.25.-én? :)
- Kezdi ma velem valaki a 13 napos diétát?