Hétfőn kezden a 90 napos diétát. Csatlakozik valaki? Csináljuk együtt? (beszélgetés)
Szia spicispaci! Sajnálom, hogy abbahagyod! :( Én is ritkán mérem magam, mert mindig félek, mit mutat a mérleg. Mennyit fogytál eddig? Te is most vagy a 40. nap körül, nem?
Sziasztok! En tegnap hivatalosan abbahagytam, mert raalltam a merlegre es megallapitottam,hogy masfel honap alatt NEM fogytam. Egyszer ment le 1 kg, ami vissza is jött, vagyis ugyanannyi vagyok,mint elötte es meg szenvedtem is:-((( Sajnalom,hogy nem vallt be. Remelem ti nem igy vagytok.
Nekem is szénhidrát napom van. egész nap rétest meg puffasztott rizst majszoltam. :)
Hopofi nagyon irigykedünk;-) Nekem ma szenhidrat napom van, hat... mar bünözök egesz nap, tegnap ugyanis apuektol kaptam egy nagy tal hajast. Nyam:-)))
Sziasztok! Ma keményítő napom volt. Lecsós krumplit ettem parival. És képzeljétek, belefértem rég nem látott gatyáimba! :D
Hát... úgy látom a lelkesedés alábbhagyott... :(
Hol vagytok? Ma a kolleganöm, aki egy hetig nem latott ugy latta,hogy fogytam, ugy hogy holnap merlegelek;-)
Köszi a bíztatást csajok! :) Szerintem most kicsit lelassul majd a fogyás, de nem panaszkodom. Inkább örülök, hogy újra beleférek a 40-es gatyóba! :)
Kitartást nektek! Én ma szénhidrátozom!
Hopofi tiszta irigy vagyok;-))) De jo neked...
A 6 kiló szerintem nagyon jóóó! Büszke lehetsz magadra, gratulálok. Gondolj bele, a következő egy hónap után már 12 lesz!!! :)
Sziasztok! Igen, egy hónap... Én ma reggel mértem magam, és az elmúlt két hétben csak 1 kilót tudtam fogyni. Enyhén kiakadtam. :( Összesen mondjuk 6 kiló ment le eddig a 30 nap alatt. De azért lehetne jobb is. Mozognom kéne...
Nekem is letelt az 1 honap. Hat kivancsi vagyok,hogy mit hoz a következö honap, eddig nem döntöttem meg a rekordot;-)
Én is. Elhiszitek, hogy eltelt egy hónap??? És én kb alig fogytam. :( Ezért úgy döntöttem, hogy én 5 napos turnusokat csinálok, a gyüminap után beiktatok egy zöldségnapot is, és nem vacsorázok. Muszáj csinálnom valamit, mert nem akarok kínlódni a semmiért. :(
Én ma gyümizek. Fú, de uncsi...:(
Mi történt itt? Megállt az élet? Mi van veletek, csajok??? :)
Azt hiszem, holnap én is víznapozok... :S Muszáj. :(
mérd magad centiben is ott látványosabb lesz az eredmény! De ez is szép!!!
Sziasztok! Már majdnem két hete nem mértem magam. Akkor jó volt amit láttam, de most tartok tőle, hogy nem sok ment le azóta. Úgyhogy várok még egy-két szakasznyit. :)
Nem tudom, mennyi, nem mertem megmérni.. Érzem, hogy fogytam, de 4-5 kg-t biztos, hogy nem, szóval ne aggódj. Kb én is ott tartok, ahol te. 1-2 kg-t fogyhattam, de többet nem. Pedig már nagyon adnám le azokat a felesleges rétegeket!!! :D Nagyon idegesít... :(
Sziasztok! A kg-val hogy alltok? Nekem vasarnap volt a 3. hete hogy csinalom es merlegeltem is. 1,2 kg... Aki a kicsit nem becsüli, nagyot nem erdemli;-)))
Nekem a tegnapi napom az lett minden... nem tudom mi volt velem. De sebaj. Ma be lesz pótolva. Víznap. Ha nem menne, akkor vészmegoldásként gyüminap. De nem engedek a víznapból ha nem muszáj, mert a süti mellé brassói is szaladt... nem tudtam ellenállni :D
Köszönöm! :) A szénhidrát az holnap lesz!!! Nyami... :D
Teljes mértékben. Hihetetlen nagy boldogság volt úgy lefeküdni aludni, hogy "Te jó ég, megcsináltam!!!". Mondjuk reggel, mikor felkeltem, tisztára remegett a kezem, de gyors ettem egy almát. :)
Én is úgy érzem, hogy simán vállalható ez a víznap többször is. :) Főleg, ha becsúsznak a sütizések... ;)
Nekem ma fehérjenapom van, az ebéd csirkemell volt sajtmártással. Nyammi. Vacsira sajtos virsli a terv. Szeretem a fehérje napot! :)
Lehet a mai napból inkább ch napot kéne csinálnom???
Örülök, hogy jól sikerült, és szerintem Te is úgy érzel, mint ahogy én szoktam. Nap végére már egyáltalán elmúlik ez a stresszes "Úristen ma nem eszek semmit" érzés :D
Szerintem tök király víznapot tartani. Én holnap is fogok, mert a ma reggeli gyümölcsnapot is sütivel kezdtem... francba na :D
Gratula a víznaphoz! Jó érzés végigcsinálni.:) Szénhidrátnapon jutalmazd meg magad egy sütivel! :)
Túlvagyok rajta. Már nem kellemetlen, tök jól érzem magam, semmi éhség meg hasonlók. :) És fekszem le minél hamarabb. Aki még nem próbálta, feltétlenül tegye meg, nem is annyira húzós :)
És Álomleány, neked mégegyszer nagyon köszönöm a támogatást!!! :)
Igen, én is így vagyok vele... Most kezdtem el szenvedni, de bírom. Mostmár nem adom fel :) Köszi a bíztatást, el sem hiszed, mennyit segített!!! :)
További ajánlott fórumok: