Valaki kezdené velem a 90 NAPOS diétát 01.25.-én? :) (beszélgetés)
Szia!
Én ilyenkor csirkét szoktam párolni és hozzá csinálok egy jó adag salátát. Ha nincs kedvem a húshoz, helyette főzök tojást vagy egy kis sajtot eszem, de a salátára szükségem van.:)
Hogy álltok?
A hétvégén megdicsért anyukám, mert már látszik a változás.
Sziasztok!Tudom,későn,de azért ha lehet csatlakoznék!Ma kezdem a 90 naposat,de előtte tartok egy gyümölcsnapot,aztán holnap fehérje!Kell egy kis tisztítás a szervezetemnek!
76kg vagyok és szeretnék 70 alá kerülni,az álmom 68,de a 70-el is kiegyezem!Ma megyek aerobicra,remélem az is segíteni fog valamit!Nálatok egy fehérje nap miből áll?Még nem csináltam ezt a diétát,de remélem menni fog!Sok szerencsét mindenkinek,és gratula az eddig elért eredményeitekhez!Este jövök!Minden jót!
Sziasztok!
Én hétfőn mérlegeltem, nekem is lement 4 kiló, de gondolom főleg víz. Azért egy kicsit már meglátszik a változás.:)
csajok én csak hízok, 65 ből űtmentem 69 re pár nap alatt, vagyis 4-5 nap alatt úgy h szinte alig ettem, és kardióztam is. Lehet vmi betegség, azért az ember pár nap leforgása alatt nem hízik ennyit ráadásul úgy h még a hasam is megy:-(
Nekem ma nem volt kedvem betartani a diétát, majd holnap. elkeseredtem az egészen h hízok és nemtudom miért:-((( Holnaptól viszont betartom. Vettem citromot is, citromos vizzel kezdem a napot és vedelni is fogom, h meglegyen a napi 1 l citromos víz, 1 l zöld tea na meg salaktalanító. Ennyi folyadéktól már az étvágyamnak is elkell mennie. Reggelim alma, ebédem 1virsli savanyú kápi + erőleves minden nélkül. , vacsim joghurt az is a lightos lesz! szorítsatok, ha két héten belül egy dekát sem fogyok, megyek dokihoz, nehogy pajzsmirígy alulműködésem legyen, és ezért hízok, mert ez nem természetes.
Szerencsére jól sikerült, pedig kicsit tartottam tőle, de alig volt időm enni, így nem is gondolkodtam azon, hogy nehéz.:)
Ebédre és vacsira csináltam gyümölcssalátát, azzal jól is laktam és remekül nézett ki.
Ma párolt csirkemellsali az ebéd és a vacsi is. Imádom a fehérjenapot.
Sziasztok! Ma ismét fehérje nap! :) Lehet enni! A tegnapi gyümi nap nem volt vészes, szerintem lehet bírni!
diamond85: Ez is jó ötlet amit te mondasz csak kár hogy én ilyet nem bírok betartani! De hajrá!
HA MÉG LEHET ÉN IS KEZDENÉK VELETEK, BÁR MÁR PÁR NAP KÉSÉSSEL.
HOSSZÚ IDŐN KERESZTÜL CSINÁLTAM MÁR EZT, KB. 30 KG FOGYTAM- EHHEZ HOZZÁJÁRULT KÖZBEN AZ EPEKÖVEM ÉS A MŰTÉT-, DE A 30 KG AKKOR IS MEGVOLT.
KB 10 KILÓT HÍZTAM VISSZA ( LEHET, HOGY AZ EPÉS FOGYÁST?). KÖNNYEN LEHETETT TARTANI A SZABÁLYOKAT.PÁR HETE ISZOM A PYG-T, FOGYTAM 4 KG, DE NEM VAGYOK VELE MEGELÉGEDVE, SZERINTEM ANNYIRA NEM JÓ ,MINT A FÓRUMJÁN ÍRJÁK, A NEM EVÉSNEK MEG LESZ BÖJTJE. VAN MÉG PÁR POROM AMIT MEGISZOK, DE AKKOR REGGELTŐL INDUL A 90 NAPOS.(KÉT NAP MÁR MELEGÍTETTEM)
ÁLOMSÚLYNAK 70 KG ÍRTAM, DE LEHET, HOGY NEM KELL ANNYIRA FOGYNOM, 73 KG VOLTAM LEGKEVESEBB, S AZT MONDTÁK MÁR NEM ELŐNYÖS. A FÉRJEM KÜLÖNBEN EZZEL A 80 KG KÖRÜLI SÚLLYAL VAN A LEGJOBBAN KIBÉKÜLVE, LEGALÁBB VAN MIT FOGNI RAJTAM.(A FOGYÁSBAN A MELLEM TELJESEN ELTŰNT, PEDIG AZÉRT VOLT VALAMI)
A KALKULÁTOR SZERINT A KOROMHOZ, S A 173 CM-HEZ 59 KG KELLENE, SZERINTEM A CSONTOM NEHEZEBB.
NA ENNYIT RÓLAM. AKKOR HAJRÁ, 1-2 HÓNAP, S CSINOSABBAK ÉS ELÉGEDETEBBEK LESZÜNK MAGUNKKAL!
Szia!
Hát persze!
Most nem valami jól, vizsgaidőszak alatt híztam, de már nincs sok, max 10 kilót akarok fogyni. És veled mi újság?
Egyéb: ma este ettem először, egész nap egyébként csak egy banánt. Vacsi tészta volt szósszal, holnapra meg vettem egy rakat gyümölcsöt. Ettől félek a legjobban, utána már csak túléljük a többit. Összesen csak 22 gyüminap. Hajrá csajok!:)
Szia AWELA!!!
Mi már régóta " ismerjük" egymást , emlékszel rám ? :) Hogy állsz a kilókkal????????
Mizujs?
Hali!
Én is tegnap kezdtem, csatlakozhatok?
sziasztok!
Most beszéltem a személyi edző ismerősömmel és nagyon le beszélt a 90 naposról.
Csütörtökre csinál nekem diétát és azt fogom csinálni , de örülnék , ha attól tudnánk beszélgetni . :)
Sziasztok. csatlakozhatok hozzátok? 168cm/64,6 kg vagyok. Jó lenne pár kg-tól megszabadulni, illetve a zsírpárnákat eltűntetni.
Én pár napja kezdtem a 90naposat,régebben is csináltam, nem rossz kis diéta, de mint mindegyikhez, akaraterő kell.
Most zöldinapom van
Én el csesztem a mai napomat :((((((((
Meg fog jönni és ilyenkor minden bajom van , szerintem depis vagyok , de holnap újból fehérje napot tartok nem adom fel majd csak el kezdem rendesen. A reggeli banánnal kb fél 11 - ig bírtam aztán nem találtam itthon semmi normális kaját és kakaós csigát ettem tejjel. BOCSI NAGYON SZÉGYELLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Március 2-tól kezdené velem valaki a 90 napos diétát?
- Holnaptól kezdene velem valaki egy 4 napos fogyit?
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Káposztaleves diétát kezdenék!
- Akik most kezdik vagy kezdenék el a 90 napos diétát!
- Valaki kezdené velem a 90 napos diétát mostanába?