Akik most kezdik vagy kezdenék el a 90 napos diétát! (beszélgetés)
Sziasztok!
Nos én is beálltam a 90 napos diéta sorába... ma tartok a 12.ik napon ami Gyümölcsnap eddig 2x er álltam a mérlegre és eddig semmi, ... Lehet hogy nálam nem is fog használni, pedig mindig betartom az arányokat és a napokat... :(
Sziasztok csajok!Leírnám a tapasztalatomat. Biztos lesz, aki megcáfol,de szíve joga.Nem fikázom le más bevált módszerét, meghallgatok mindenkit. :)
Jan.4-én kezdtem ezt a diétát.(80 kilóval...) Ismerőseim, akik végigvitték, pozitív példát mutattak.Mivel kilóik elvesztése ÉLETMÓDVÁLTÁSSAL JÁRT, nem híztak vissza.
Amit kezdés után 1-2 héttel vettem észre: elmúlt az állandó fejfájásom, energikusabb lettem, jobb kedvvel keltem fel. Aztán: soha nem ettem ennyi salátát, zöldséget, és soha nem figyeltem ilyen intenzitással a működésemre,nem kényeztettem a szervezetemet.Ami nasit megkívánok, meg is eszem. CH napon. Jó a tudat, h MÓDJÁVAL még ez is belefér.
Most tartok közel 8 kiló mínusznál.Ésszel művelem, hiszen nem 2 hét alatt jöttek fel a hurkák!! Fél évet adtam magamnak, h csini legyek ismét. :)
De ami fontos: minden ember más, mindenki másképp reagál ugyanarra a dologra.El lehet kezdeni, aztán eldől, h ez beválik-e. De csak okosan!!!!
Minden jót, sok sikert. :)
Áááá az a legnehezebb... az utsó 5kg :):)
Sétálni én is szeretek,mivel van egy kutyim is aki sétáltat!!!:)De a futás......na az nem megy!!!
szia!
Nem nem bántasz meg:)tudom én is h van pár ilyen oldal de azért indítottam ezt h tapasztalatokat cseréljek mert ott is lehet nem azt mondom, de így könnyebb:P nem kell kikeresni ki mit írt :P jó ez viccnek szántam :P jó hogy idekerültél mert ha van vmi Te tudsz segíteni nekünk:):):)
Csináltam...de csak 60 napig!-8kg...
De van egy barátom ő 27kg fogyott tőle!!!
Igaz ez a neje érdeme!:)Folyamatosan ,kitartóan csinálta neki a napjainak megfelelő ételeket!Tehát működik!!!
Hát őszintén most kezdtem el szerdán:). De nagyon sokat hallottam erről a diétáról vki azt mondja jó vmi meg h megunja sajnos minden diétához sok sok türelem kell! azok a fránya kg könnyen jönnek fel de lemenni?:O:). sok ismerősöm kipróbálta és többen is 20 kg-okat fogytak és van aki másodszorra csinálja és és megint 20 kg-ot leadott rá se lehet ismerni:)
És te csináltad ezt a diétát már? Vagy kiakarod próbálni? :)
Gratula!
Én most kalóriát számolok...
December 4-óta: -8 kg. :))
Én is csináltam!Én is 60 napig... -8kg!:)
Ez a tapasztalatom... De valóban nem túl jó...