Vega tál II. recept


A Vega tál II. hozzávalói:
1 nagyobb burgonya
1 közepes sárgarépa
1 közepes lilahagyma
kb fél-1 dl olíva olaj
só, alma,narancs, esetleg paradicsom
10 dkg búzadara, só, víz, ételizesitő

A Vega tál II. elkészítési módja:
A burgonya, sárgarépa,lilahagyma hámozása, feldarabolása után teflon bevonatú serpenyőben a forró olajban megsütjük a hozzávalókat. Ezidő alatt a búzadarát sóval, ételízesítővel és kevés vízzel ossze kavarom. Miután a zöldségeket kiszedtem a serpenyőből a búzadarát kanállal ,mintha gombóc lenne a serpenyőbe szaggatom, lelapítom és pár perc után megforditom. Ha kevés volna az olaj picit pótolom. Almával,naranccsal, paradicsommal tálalom.
A búzadara lehet kicsit ropogós lesz, vega majonéz kerülhet rá.
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: perzsacica, okt. 16. 09:37
A vega tál ii. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.