Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Pampuska borsóból recept

Pampuska borsóból recept

Elkészítési idő 30 perc

A Pampuska borsóból hozzávalói:
zöldborsó (kb. fél kg)
4 tojás
4 kanál zsemlyemorzsa
só, kapor, petrezselyemzöldje

olaj/zsír a sütéshez


A Pampuska borsóból elkészítési módja:
A borsót sós vízben megfőzöm. Ha már puha, kiszedem a levéből, összetöröm/turmixolom, hozzáadom a morzsát, a tojásokat, a fűszereket. Hagyom állni kb. 10 percig, amíg kanállal szaggatható állagú lesz. Forró zsiradékban pirosra sütöm.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A pampuska borsóból elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook


Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.