Van valaki, aki most szokik le a cigiről? (beszélgetés)
Sziasztok!
Én 460 napja nem dohányzom, de ki számolja :)Annyit kell tudni, hogy 8 évig szívtam, napi 1-2 doboz, és nekem nagyon magas szintű fizikai függőségem volt. Elég komoly elvonási tüneteim voltak ez első napokban, és cigi nélkül kb 45 perc után kezdtem mindíg piszok rosszul lenni.. ma már nem hiányzik, csak büszkeségből számolom a napokat de a 10. hónapig tényleg nagyon kemén volt, és soha nem hittem, hogy tényleg le lehet tenni. Órákig tudnék erről írni, de az egy ami fontos, hogy megéri!!! Megszabadulni egy ilyen függőségtől fantasztikus érzés!!! Sok sikert mindenkinek aki próbálkozik!!! És kitartás, és nem szabad megcsúszni, mert utána olyan mintha elölről kezdenéd az egészet!!
Biztosan nehéz lesz leszoknod a cigiről.
Nagyon sok kitartást kivánok és drukkolok neked, ha bízol magadban sikerülni fog!
További ajánlott fórumok:
- 35 hetesen szoktam le a cigiről. Biztos beteg lesz a baba? Napi 5-6 szálat szívtam.
- Próbáltál már leszokni a cigiről?
- Használt már valaki közületek TABEX nevezetű gyógyszert a cigiről való leszokáshoz? Tapasztalatok?
- Valaki szokik le a dohányzásról most 2016.01.01-től?
- Szokott már le valaki a cigiről gép segítségével?
- Szerintetek mennyi idő alatt szokik vissza a kislányom a bölcsibe? Háom hétig beteg volt és most nem akar menni pedig nagyon szeretett járni