Szerintetek mennyi idő alatt szokik vissza a kislányom a bölcsibe? Háom hétig beteg volt és most nem akar menni pedig nagyon szeretett járni (tudásbázis)
Szerintem ez gyerek függő,nekünk még a sima hétvége a két nap itthon lét is sokszor komoly gondot okoz ,és jelzem másképp imádja jól el van ,játszik eszik ,mozgékony kisgyerek...
De volt hogy 2 hetet nem jártunk ,és a vártnál jobban visszailleszkedett...
De van gyerek aki sosem érzi,hogy gondja adódna ,ha elvállik a szülőktől,megy minden simán..te ismered te kell látnod milyen gyerek a tied ..ragaszkodobb ,vagy bátrabb,mert ugygondolom minden gyerek más ebben a helyzetben is minden másban...
Én személy szerint mindig sokat beszélek vele ,elmenés előtt ,sőt a hiányzó napjai alatt is többször szóbahozom ,hogy bölcsikébe megy a baba ,ha megyógyúl ,vagy mesélek ,hogy hiányzik nagyon az ovónéniknek ,ez is sokat számit..
Sok sikert ..ne busuljál nem lesz gond...
szióka
nekem még csak 2 hónapos a kislányom, de évek óta bölcsiben dolgozom/dolgoztam. Az bizti, hogy nem lehet konkrét időt mondani, minden gyerek más. Adj neki időt, biztos hamar visszaszokoi. Beszélhetsz a gondozónővel is, de a lényeg, hogy te is könnyítsd neki meg a dolgot. vidd örömmel, hagyd ott mosolyogva, még ha sír is. Ez mindig segít.
További ajánlott fórumok:
- Mindenkit, aki a János kórházban fog szülni, szeretettel várok ide!
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 21 évesen, anyukaként csak érettségim van. Szeretnék tanulni, de akkor bölcsibe kell adnom a kislányom. Ti beadnátok, vagy várnátok?
- Segítsetek! Bölcsibe szoktatom a kislányom, de reggelente mindig sír:(