Valaki szokik le a dohányzásról most 2016.01.01-től? (beszélgetés)
nem tudom mit tehetnék, férjemmel együtt kéne leszoknunk, meg is beszéltük, hogy december 31-én vége. Ha nem másért, hát azért mert nagyon sokba kerül.
Férjemnek jó drágán vettünk elektromos cigit, szaktanácsadás keretében, hogy a nikotin mennyiség is meg legyen az e-cigiben. Január elsején nem gyújtottunk rá, másodikán rohant le cigiért.
Ez a harmadik próbálkozás, de ez tartott a legrövidebb ideig. Az első alkalommal 5 napig bírta.
Van, aki rögtön utána rágyújtott.
Csak az elhatározásod és a placebohatás együtt hozták ezt az eredményt.
Igazából csak magadnak köszönheted, hogy nem gyújtottál rá azóta. Nézz fel, légy büszke magadra, ne fogd rá egy kétes kóklerségre az eredményedet;)
4 éve nem gyújtottam rá!
Előtte több mint 40 évig, napi másfél dobozzal!
Tökéletesen érzem magam!
Megéri, csináld csak, menni fog az neked is!!
A biorezonancia SEMMIT nem csinál...! :D
A bőrfelszínt birizgálja mélyebbre nem hat. Mellesleg az eljárást hatékonyan használják. Hazugságvizsgáló gépekben. :D
Az a baj hogy ezzel a hülyeséggel orvosokat is "meggyőznek"... Ez olyan mint az érvizsgálatos turné az országban.. Az is ezen alapszik.. Kiderült hogy humbug lehúzás :O :D
Egyik biorezgős gép sincs orvosi minősítéssel tehát gyogyito2 eszközi minősítéssel ellátva. Ez sok mindent megmagyaráz. Wellness eszköz lehet max. Az meg ugye nem gyógyít semmit ;)
" az eljárás sikerességébe vetett hit ", hát ezt egészen biztosan állítom, hogy nálam nem volt ilyen, inkább " próbáljuk, ki, hátha ", ahogy említettem, szkeptikus vagyok.
Az ára meg abszolút nem volt magas, 5 ezer valamennyi volt ( most is 6 ezer valamennyi az ára)
A tabletták sokkal többe kerülnek, és továbbra is viszi be a nikotint a szervezetébe az ember.
Èn mostanában rosszul vagyok ha cigizek. A pulzusom ès a vèrnyomásom is felszalad utána pedig egy ideig nehèz a lègzèsem. Voltam tüdőgondozóban azt mondták nincs bajom.
Egy ève volt hogy napi egy doboz is el ment. Fel èv alatt sikerült ezt napi 4-6 szállra csökkenteni, az utóbbi 3 hónapban meg 1-2 szálra. Nem is szívok erős cigit, szóval nem tudom mi a baj.
Gratulálok. Azon csoportba tartozol akiknek segített a placebo.
Orvosilag bizonyított tény, hogy a mérési csoportoknál hatékony volt a placebo is (hátas nélküli kezelés) pusztán a hit erejével( nem nem a vallási hitre gondolok hanem az eljárás sikerességébe vetett hit)
A biorezonancia semmit se semmit nem csinál ellenében jó sokba kerül.. Azért átgondolnám..
Nekem a pipára kellene átszoknom, a cigi helyet.
Már rég meg kellet volna tennem.
Nem nehéz, de már korábban többször elbuktam. Pl. amikor terhes voltam, nem bagóztam, aztán visszaszoktam amikor visszamentem dolgozni.
Rajtam is az egészségi állapotom "segített"
Én már párszor, azaz számtalanszor leszoktam.
és pont most vagyok a legkeményebben dohányos, és ebben nagy szerepe van a budapesti és magyarországi légkörnek. Londonból a három doboz (innen vitt, és el nem ajándékozott) cigiből is ~270 nap után is hoztam haza, és gyújtottam rá a taxiba ülés előtt Ferihegyen.
De sok évtizedre csak úgy lehet letenni, hogy ez volt az utolsó száll, és vége.
Az eleje nehéz. Főleg ha van körülötted dohányos.
Nekem ezúttal az asztma "segített"
Fulladtam, szúrt. Minden bajom volt. Nálam mondjuk nem örök érvényű a leszokás.most nem szívom. De van hogy 2-3 év is eltelik 2 cigi közt.
Ám a legjobb lenne véglegesen.. Hátha ezúttal..
Nekem marciusban lesz 2 eve hogy nem dohanyzom 😊 Egyaltalan nem volt nehez.
Neked is menni fog, hidd el. Sok sikert!
Én us tavaly októberi vagyok :D
Néha ölni tudnék egy szálért...
Azota nem cigizel gratulalok , nekem a 7 napom .
Nagyon nehez volt lesszokni ?
További ajánlott fórumok:
- Városok, ahol betiltották a közterületeken a dohányzást. Mi a véleményed róla?
- Szokjunk le a dohányzásról, én ma kezdem szeretnék egészségesen élni
- Cigi nélkül avagy ki akar mostanában leszokni a dohányzásról
- Kampányolok az egészséges életmód mellett!! Szokj le a dohányzásról most!
- Van valaki, aki most szokik le a cigiről?
- Szerintetek mennyi idő alatt szokik vissza a kislányom a bölcsibe? Háom hétig beteg volt és most nem akar menni pedig nagyon szeretett járni