Miért keres fel néha, ha úgyis tudja, hogy nekem ő kevés és még barátnője is van? (beszélgetés)
Mióta mondasz nemet bárkinek is? 😅
Tiltsd le! 🤣
Nagyon hosszú ideig nagyon jóban voltunk. Éveken át éjszakákba nyúló beszélgetések, bármikor bárhol és bármiről. De ez elmúlt és eltávolodtunk egymástól. Volt pár alkalom amikor felmentem hozzá, mert hülye voltam és olyan voltam mint egy hűséges kiskutya.
Azóta van neki barátnője, havi szinten posztok szinte a csaj, szoval bennem az a kép él, hogy minden okés közöttünk. Viszont a srác mai napig ramír és felhív magához. Tudja ugyan, hogy nemet fogok mondani, de megkérdezi.
Először azt gondoltam, hogy össze vannak veszve és azért. Karácsonykor a csajnál volt, aztán irt hogy nem megyek hozza ekkor és ekkor. Szilveszterkor a csajjal meg a szüleivel bulizott, éjfél után meg küld egy képet, hogy boldog új évet kívánunk.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg meg tudja nézni bárki, mit írtam a google keresőjébe?
- Tudja valaki, hogyan lehet hozzájutni elsőkézből(nem kereskedőkön keresztül)angol gyűjtésű használt ruhákhoz nagyobb tételben?
- Gyakori kéréseknél, hogy lehet, hogy sokan tudják ki írja ki a kérdést ha nincs név?
- Internetes munkát keresek de sok MLM-es munka van!De nem tudom mit jelent?Ha valaki tudja légyszi írjon!
- A mondás szerint, Sándor, József, Benedek zsákban hozzák a meleget. De mi van Klaudiával? Erre keresem a választ, tudja valaki?
- Dr. Sóvágó László elérhetőségét keresem. Tudja valaki?