Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miért keres fel néha, ha úgyis tudja, hogy nekem ő kevés és még barátnője is van? fórum

Miért keres fel néha, ha úgyis tudja, hogy nekem ő kevés és még barátnője is van? (beszélgetés)

5. libikóka (válaszként erre: 1. - Amanda0606)
tegnapelőtt 14:25
Sok változást nem hozott az új év sem:(
4. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Amanda0606)
tegnapelőtt 13:09

Mióta mondasz nemet bárkinek is? 😅

Tiltsd le! 🤣

3. liliom10 (válaszként erre: 2. - Vigyefene)
tegnapelőtt 12:40
Pont erre gondoltam. Megvan a ló, most nem kell a szamár.
2. vigyefene (válaszként erre: 1. - Amanda0606)
tegnapelőtt 11:49
Arra fogadnék, hogy lecsúsztál a második helyre, de tartaléknak jó vagy neki.
tegnapelőtt 10:01

Nagyon hosszú ideig nagyon jóban voltunk. Éveken át éjszakákba nyúló beszélgetések, bármikor bárhol és bármiről. De ez elmúlt és eltávolodtunk egymástól. Volt pár alkalom amikor felmentem hozzá, mert hülye voltam és olyan voltam mint egy hűséges kiskutya.

Azóta van neki barátnője, havi szinten posztok szinte a csaj, szoval bennem az a kép él, hogy minden okés közöttünk. Viszont a srác mai napig ramír és felhív magához. Tudja ugyan, hogy nemet fogok mondani, de megkérdezi.

Először azt gondoltam, hogy össze vannak veszve és azért. Karácsonykor a csajnál volt, aztán irt hogy nem megyek hozza ekkor és ekkor. Szilveszterkor a csajjal meg a szüleivel bulizott, éjfél után meg küld egy képet, hogy boldog új évet kívánunk.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook