Dr. Sóvágó László elérhetőségét keresem. Tudja valaki? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok,
meg tudjátok mondani, hogy Sóvágó doktor mennyit kér a terhesgondozásért. Illetve milyen árban mennek a szülések? A héten el kell döntenem ,hogy kit választok és a 15 ezer forintos terhesgondozási díjat kicsit sokallom? Akkor mennyit kérnek a szülésért? Köszönöm a választ!
Sziasztok azt szeretném megtudni mit adhatok a söntös
Kiskutyának a speciális kutyajaján és a tijásfehérjén
Kívűl.
Szia, nem mondott összeget, igaz nem is kérdeztem, de nekem az volt a benyomásom végig, hogy nem pénzéhes. Én a 2009-es vizsgálati díjának a 10-szeresét adtam, adtam volna többet is, mert elégedett voltam, de korán jöttek a lányok, inkább légzésfigyelőre költöttük a pénzt. Arra emlékszem, hogy akkoriban mindenki többet adott, mint én, és a 6 hetes kontrollon akartam fizetni, hogy megnézett, de azt mondta, tegyem el, költsem a babákra, nem engedte, hogy ott hagyjam a pénzt.
Nem sokkal a szülés után kórházba kerültem, szintén a Jánosba kerültem. Telefonon hívtam, hogy szoptathatok-e a gyógyszerekkel, amiket kapok, eljött és meglátogatott, viccelődött, hogy jobban legyek.
A mai napig hozzá járok, volt, hogy a mobilján hívtam, amikor baj volt, nem tudta felvenni, de visszahívott.
Szerintem jó kezekben leszel nála minden szempontból.
Sziasztok,
ez az első terhességem, az elején vagyok, és Dr. Sóvágónál szeretnék szülni. Szívesen olvasnám a benyomásaitokat vele kapcsolatban.
Egyrészt sajnos az anyagi részéről: mond-e összeget, ha igen, mennyit, stb.
Másrészt hogy milyen a hozzáállása a császárhoz, szülés megindításhoz, epidurális érzéstelenítéshez, stb. nem is tudom, hogy mik vannak még, amik fontosak. Ez az első szülésem lesz, szóval minden infót szívesen veszek.
Én 2009-ben szültem nála, sajnos már nem emlékszem a magánrendelés időpontjára. Nagyon elégedett voltam vele, bár iszonyúan leterhelt volt akkoriban, nem tudom, most mi a helyzet.
Figyelt rám és a babáimra, bármikor hívhattam és nem pénzéhes...
Szia!
Én is csak jókat tudok mondani róla, soha nem váltanék. 10 hónapja szültem nála, az elejétől fogva bent volt velünk a kórházban, maximális volt a törődése...
Persze babusgatni nem fog, de mindenről tájékoztat és türelmesen válaszol a kérdéseidre.
p.
Én belső berkekből ismerem,nem mint beteg orvos kapcsolatból.
Munkatársam volt kevés ideig.
szia!
két barátnőm is nála szült, csak jókat mondtak róla.
Köszönöm!
Egyébként vannak róla tapasztalataid? Én is csak fórumokon olvastam róla, de csak jókat! :)
Sziasztok!
Dr. Sóvágó László elérhetőségét szeretném megtudni, mert sajnos telefonszámot nem találok a rendeléséhez sehol.
Köszi a segítséget előre is!
További ajánlott fórumok:
- Gyermekneurológia Győrben - Dr. Beke Ágnes elérhetőségét tudja valaki?
- Dr.Holba Sándor magánrendelőjének a címét és elérhetőségét tudja valaki? Aki esetleg hozzá jár, kérem írja meg nekem! Köszönöm
- Dr. Valicskó Viktória (debreceni belgyógyász) elérhetőségét tudja valaki?
- Tudja valaki Dr. Pálfalvi László elérhetőségét?
- Z. Szabó László fül-orr-gégész professzorhoz tud valaki elérhetőséget, illetve van-e magánrendelése?
- Meg tudná nekem valaki adni Dr. Pálfalvi László nőgyógyász elérhetőségét?