Drón leskelődik, mit lehet csinálni? (beszélgetés)
Nem mondanám oktató jellegűnek,,viszont hatásosnak.Főleg ha kamerás és látja, hogy mondjuk meg lett célozva,,és nem is úgy gondolom ,hogy egy berepülés után már szalad is érte.
Biztos a FI sem így van,,ha lenne is neki esetleg.
Elég durva beavatkozás a magánszférába,,így durva indulatokat is kelt.
Mégegyszer írom,,nem mint az őrült szaladni azért a légpuskáért,,de van az a pont ahol ,,,,,.Bocs.
Nem kell túlgondolni, túlparázni.
Rejtegetsz valamit? Egyébként hivatalos szervek is szoktak drónozni. Pl, hogy mikor építesz a kertedbe engedély nélkül.
De lehet csak valaki játszott vele, sokakat érdekel a drónozás és nem azért, hogy lássák milyen bugyi van rajtad.
nyäron szinte mindenki mecccctelenül napozik a kertekben...
Biztosan van aki meg szeret kukkolni...
Tegnap egy drón repült a kertünk felett. Épp kint voltam, nagyon meglepődtem. Iszonyatosan zavart. Csak 1-2 percet volt ott és eltávolodott.
Mit lehet ilyenkor csinálni? Legszívesebben hozzávágtam volna valamit. Mit leskelődik mások kertjében? Szerintem ez nem is legális így!!!
További ajánlott fórumok:
- Értem én, hogy járvány van, de mit lehet itthon csinálni hónapokig, ha minden bezár?
- Meg lehet csinálni!
- Mit lehet csinálni egy olyan anyóssal, aki úgy viselkedik, mint egy féltékeny szerető?
- Köldöksérvvel mit lehet csinálni?
- Hogyan lehet a naplónknak különféle háttereket csinálni?
- Szülés után mikorra megy le a has? Mit lehet csinálni, hogy hamarabb visszahúzódjon?