Z. Szabó László fül-orr-gégész professzorhoz tud valaki elérhetőséget, illetve van-e magánrendelése? (tudásbázis kérdés)
7. bóbita77
2011. jan. 22. 13:14
Szia fzsuzska. Köszi, hogy érdeklődsz, írtam privit.
6. fzsuzska
2011. jan. 22. 11:32
Jaj bocsi h. így ismeretlenül ilyet kérek tőled. Persze nem kell megírni csak ha akarod.
Bocsi és fel a fejjel biztos hogy tud segíteni.
5. fzsuzska
2011. jan. 22. 11:24
szia. Priviben megírod h. mi történt? Gomdolom itt nem akarod de nem is kell. Nekem iszonyat sokat segített ez a doki.
4. bóbita77 (válaszként erre: 3. - Fzsuzska)
2011. jan. 22. 11:17
Nagyon szépen köszönöm előre is! Nagyon el vagyunk már keseredve...
3. fzsuzska
2011. jan. 22. 11:02
szia. délutánra megtudom h. hol rendel. Nekem is ő mentette meg a hallásom. Írok privit délután telefonszámmal együtt.
2. bóbita77
2011. jan. 22. 10:37
Annyit tudok, hogy az intézet, ahol korábban dolgozott, már megszűnt. Nagyon jókat hallottam róla és nagy szükségünk lenne a szakértelmére...
1. bóbita77
2011. jan. 22. 10:36
Z. Szabó László fül-orr-gégész professzorhoz tud valaki elérhetőséget, illetve van-e magánrendelése?
További ajánlott fórumok:
- Dr.Holba Sándor magánrendelőjének a címét és elérhetőségét tudja valaki? Aki esetleg hozzá jár, kérem írja meg nekem! Köszönöm
- Dr. Horváth István professzor elérhetőségét tudja valaki?
- Mi Dr. Patai Kálmán (Sote II) magánrendelésének az elérhetőségét? (Cím és telefonszám)
- Tudja valaki bármelyik ORFI-ban dolgozó reumatológus magánrendelőjének elérhetőségét?
- Tudja valaki Pécsen Dr. Várnagy Ákosnak hol van a magánrendelése és az elérhetőséget? (meg persze egy árat is) .
- Dr.Molnár Balázs nyíregyházi nőgyógyász elérhetőségét tudja valaki, hol van a magánrendelője?