Mi Dr. Patai Kálmán (Sote II) magánrendelésének az elérhetőségét? (Cím és telefonszám) (tudásbázis)
10. yda (válaszként erre: 9. - Nimol)
2015. nov. 18. 13:25
Privátba ment az üzenet.
Ezek után már megkérdezem, hogy ki a saját dokid?
Csak ismerős a folyamat...
8. yda (válaszként erre: 7. - Nimol)
2015. nov. 18. 11:31
Mert a saját dokim már nem vállal szülést és őt javasolta a speciális esetem miatt. Elérhetőséget azonban nem tudott adni.
6. yda (válaszként erre: 2. - Nimol)
2015. nov. 18. 09:56
Szia! Annyira sajnálom. Valakitől nem tudod megkérdezni a telefonszámát?
5. yda (válaszként erre: 4. - Guruljka)
2015. nov. 18. 09:55
Igen, azt megtaláltam. Csak azt nem tudom, hogy milyen telefonszámon jelentkezhetek be hozzá!
Simán kiadja a kereső, de telefonszámot nem találtam.
Érdekes,hogy urológus, és a nőgyógyászat a specializációja.
Van egy Üllői út 78/b cím, és egy lista:
3. fincsi5 (válaszként erre: 2. - Nimol)
2015. nov. 17. 17:38
Aha, ő volt! D
2. nimol
2015. nov. 17. 17:17
Kidobtam a nevjegykartyajat...
Szaktudasa kivalo, etikabol megbukott nalam.
Csak ha sok penzed van, akkor menj hozza...
1. yda
2015. nov. 17. 16:25
Meg tudná valaki mondani Dr. Patai Kálmán (Sote II) magánrendelésének az elérhetőségét? (Cím és telefonszám)
További ajánlott fórumok:
- Dr.Holba Sándor magánrendelőjének a címét és elérhetőségét tudja valaki? Aki esetleg hozzá jár, kérem írja meg nekem! Köszönöm
- Pécsen Dr Várnagy Ákosnak hol és mikor van a magánrendelése, telefonszámot tud-e valaki adni?
- Z. Szabó László fül-orr-gégész professzorhoz tud valaki elérhetőséget, illetve van-e magánrendelése?
- Dr Mika Péter Norbert győri nőgyógyász magánrendelése. Mikor rendel a doktor? Milyen telefonszámon lehet időpontot kérni?
- Hol van Dr. Győri Attila sebész magánrendelése, ill. mi a telefonszáma? Úgy tudom Pakson rendel.
- Tudja valaki bármelyik ORFI-ban dolgozó reumatológus magánrendelőjének elérhetőségét?