Használt már valaki közületek TABEX nevezetű gyógyszert a cigiről való leszokáshoz? Tapasztalatok? (beszélgetős fórum)
Sziasztok, nekem is van megmaradt Tabexem.
(Én is ezzel szoktam le a cigiről.)
cserirobi@freemail.hu
Szia,
ha esetleg van még belőle akkor én megvenném.
Üdv,
Robi
Sziasztok!
Nekem sikerült leszokni a dohanyzasrol!
Es meg maradt 3 dobozzal esetleg ha kellene valakinek szivesen att adom szép napot mindenkinek !
Szia. Írtam a ch fórumban is. Itt is megtalálod 34 hsz
bejegyzésében. Ez is 2 éves. Én ennyit tudok segíteni.
Sziasztok! Pàrom szeretne leszokni a dohányzásról.
És mint itt is olvastam sokaknak bevàlt ez a Tabex nevezetű tabletta tudnàtok segíteni honnan lehet beszerezni?
Köszönöm előre is.
Ez a tabletta nem nikotint tartalmaz, hanem egy olyan molekulát, nevesül cytisine -, ami ugyan úgy viselkedik az emberi agyban(a nikotin molekula helyére tapad), így leköti azokat a receptorokat, kvázi nem lesz nikotin éhséged. Nem vagyok orvos, bár szerves kémiát épp eleget tanultam :-)
Amúgy olvass utána, tényleg ez van:
Remélem, segítettem! Peace!
Szia!
Egyszer már nekem is segített, 5 évig nem is cigiztem, de hülye módon visszaszoktam, neki kell futnom még egyszer. Ha megvan még engem érdekelne. Sopharma gyártmány?
Válaszodat megköszönöm! Üdv!
Szia!
Igen, árulom mér, csak nem vettem észre, hogy eltűnt a Jófogásról. Most feltettem újra, szerintem hamarosan látható lesz.
Én letettem a cigit, minden xartól független, pedig napi 1 dobozzal elfüstöltem!
A legnagyobb gondom az idő volt! Te is letudod tenni, csak keress magadnak megfelelő elfoglaltságot!
Hoxázz többet! 🙃
Szia!
Engem is érdekelne, ha esetleg megvan még!
További ajánlott fórumok:
- Használt már közületek valaki Öko-mosógolyót? Mik a tapasztalataitok?
- Használt már valaki Pharmatex gyógyszeres hüvelytampont? Mi a tapasztalat?
- Szedett közületek valaki Duphastont? Milyen tapasztalataitok vannak ezzel a gyógyszerrel kapcsolatosan?
- Van-e patikákban kapható gyógyszer a dohányzásról való leszokáshoz?
- Szedett már valaki közületek Coaxil nevű gyógyszert? És mi a véleményetek róla?
- Szed valaki közületek karbamazepin hatóanyagú gyógyszert vagy más antiepileptikumot?