Vajon mi a közös az estéről-estére hoxázó emberekben, a lelkükben? Hogy ugyanakkor, ugyanott "vannak"..vagyunk? (beszélgetős fórum)
Nagyon jó idő töltés és szorakoztató.
A TV-t nem nagyon szeretem rettenetes sok az ismétlés és unalmas a sok ugyan azt hallgatni,
nó meg a hirdetések,.
Itt is van azért érdekes például most vettem észre 09-re válaszoltam.
KI Ki(k)ért miért szeret itt lenni..
És milyen indítatása van a Másik felvetéséhez, véleményéhez.. hogy "szól-ír" HOZZÁ... :) :(
Várjunk csak! Megállj! A cucuk felénk a disznók, vagy nem jól tudom? Vagyis Te nem tudhatod, én viszont így emlékszem!
Naná, hogy HOxa a felelős?! Ki más lenne, kellett Neki ilyen jó kis oldalt összehozni :)))
Felelősnek mindig kell lenni :)))
vagy nem? Vagy mégis? Ki tudja így délután :)))
ja, most kicsit zavarban is vagyok.
:)
húúú mindenki de komolyan vesz téged :))
Cucuk jól vannak?
Szerintem ,mindenki el tudja sorolni ,hogy mi mindent tesz meg ,a sz.gép mellett.
Szóval akkor te is ebben a cipőben jársz?
Jah, aki későn ír ilyeneket, ne csodálkozzon a fura válaszok miatt, álmosság ugyi :)))
De legalább tisztáztuk ezt a fergetegesen :) fontos kérdést :))))))))
Még képes vagyok és nem tudtam volna aludni az éjszaka, na így is forgolódtam kicsit :PPPP
eddig is az volt, a legtöbben vették, miért írtam, hogy neked nem volt az, hát ez van.
a lényeg, hogy már minden kristálytiszta ebben a fontos kérdésben.
Ha hozzám szóltál, hátlehet, hogy felkaptam, de csak picikét, mert pont Te voltál, aki egy hasonló fórumon ellenkezőleg nyilatkoztál és nem értettem a párforulásodat. És mivel akkor egyetértettem Veled, bár nem szóltam hozzá, csak olvasó voltam, értetlenül állo,, azaz ülök itt :)))
Így már logikus?
nem igazán értem min kaptad fel a vizet, lehet célzott volt az a találat, amit szimplán az effajta topikok felkent lélekbúvárai miatt írtam?
ha valaki önigazolásra használja a pipa példákat, az nem az én problémám.
Hát őszintén, én is elmenni készültem, mikor felugrott az ablak, ami ezt a fórumot jelezte,
kíváncsi lettem a véleményekre, ezért jöttem ide.
Most viszont álmos vagyok már én is, elbúcsúzom, a holnapi viszontlátásig, olvasásig, beszélgetésig, jó éjszakát és szép hétfőt Mindenkinek.:)
Na ugye! Ezt mondom, itt fel lehet állni dolgainkat intézni, családot ellátni, stb, stb. nem az órát figyelni, hogy menni kellene már haza, de olyan jó beszélgetni a barátokkal, közben meg arra is gondolunk, hogy mit is csinálok, ha hazaértem :)
Itt minden egyben van, és mégis minden rendben van körülöttünk.
Magyarán, nagyon kényelmes helyzet.
Ha meg a terhes kismamákra, vagy éppen megszült anyukákra, esetleg nagymamákra akik vigyáznak a picire, gondolunk, hát nem csaphatja az isteandta a hóna alá a kicsijét, hogy most akkor megyek egy kört a barátaimhoz, vagy velük.
Itt viszont bepótolja a hiányukat.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Elveszítettem a hitemet az emberekben!
- Ha elvesztették a bizalmad, meg lehet tanulni újra bízni az emberekben?
- Tényleg könnyebb a második szülés, de ugyanakkor fájdalmasabb is?
- Furcsa, hogy magamnak megbocsátást kérek, de ugyanakkor elvárom, hogy a többi vétkes valamilyen módon meglakoljon.
- Megfigyeltétek, hogy mennyire szeretnek belerúgni az olyan emberekbe, akiknek kicsit rosszul megy dolguk, esetleg lehangoltak, negatívabbak?