Ha elvesztették a bizalmad, meg lehet tanulni újra bízni az emberekben? (tudásbázis)
Senki nem mondta (irta), hogy hibas vagy.
A te erzeseidet, gondolataidat vetitetted ra, azt hitted, hogy o is olyan, mint te. Ez aztan foleg nem hiba, csak o mas, mint te. Nem kell elvarni, hogy kitalalja a masik, hogy te mit varsz. Vagy megmondjuk kerek-perec, vagy viseljuk a kovetkezmenyt. Ertem, hidd el, engem is vagtak mar at, ereztem ugy, hogy elarultak. De nem a masikra kell kenni. Sot, en olyan vagyok, mint egy bolond, mert ezek ellenere sem lettem bizalmatlan es magamnakvalo, csak megvalogatom mar jobban az embereket magam korul.
Egyebkent az eljarast en nem erzem annyira jokepunek, hasonlo volt az en esetem is, csak nem barati, hanem munkahelyi. Jol egyedul maradtam a kiallasra. De bomlasztas, vagy mi, a tobbiek hata mogott osszefogni es kizarni az. A lanyok meg rolatok hittek, hogy baratok vagytok, ok sem ezt vartak.
Na, levontam: nem kell sokat varni, es nincs csalodas, bizni igen, csak nem elvarni.
(Bocs mindenkitol, ha hosszu, inkabb irasban gondolkodtam)
Nos... Ez fogós kérdés... Te hogyan vélekedsz erről?
Ha szeretsz olvasni, figyelmedbe ajánlok egy könyvet...
A Titok
Nekem bevált...
Én nem hiszek abban hogy az emberek nem képesek változni.
Ha valaki fontos számomra, mindíg va egy újabb esélye, csak több és több idő és bizonység szükséges az újabb bizalom elnyeréséhez.
Soha nem is lenne szabad elveszíteni bízni az emberekben, hiszen hál' Istennek nem vagyunk egyformák!
Az persze számomra is nehéz, hogy AKIBEN megrendült a bizalmam, azzal ismét ugyan olyan bizalommal legyek. Persze sok-sok dolog rendbehozható. Attól viszont másokkal szemben nem lehet örök bizalmatlanságban élni.
kissé elfogult vagy a férfiakkal szemben, valószínű ezért is csaltak meg!
a férfi érzékeny teremtés, jóindulatú, éa álltalában imádja a családját!
de ha csalárd, és lenéző feminista életszemlélettel találja magát szemben, akkor nem lessz az a kezesbárány mint addig volt!
a nők hajlamossak bele tespedni egy kapcsolatba, és nem veszik észre ha a férfinek valami nem jó!
a legtöbb nő azt gondolja a férfi egy kefélőgép, akinek a szex például mindíg jó!
hát nem jó mindíg!
ha nincs mögötte őszinte érzelem, vagy csak hiányzik az a kis szikra, amit a nők is hiányolnak alkalmanként, akkor a férfi sem úgy fogja megélni a szexualitást, mint kellene!
sok nő passzívvá válik az ágyban főleg ha elélvezett, utánna mint egy darab fa fekszik és várja hogy befejezze a férfi a manővert!
ezt pl a férfiak nem tolerálják!
miért nem? mert nem egy guminőt akarnak, /ha azt akarnának akkor vesznek egyett!!!!/ hanem egy olyan nőt aki észrevesz minden rezdülést, és nem magával, vagy a gyerekével van csak elfoglalva, hanem a férje is aktívan benne van az életében!
azokat a nőket hagyják el, akik túlzott énképpel rendelkeznek, és a férfit a sorrendiségben egészen hátra teszik! e lehet nem tudatos is! minden esetre állandó kontrolt, és önvizsgálatot igényel szinte minden nőtöl! aki meg akarja tartani a férjét!
meg kell nézni hogy a férfiak milyen nőhöz mennek el! milyen nőért hagyják ott a családot, feleséget, stb!
olyan nőért aki jól főz, tiszteli a férfit, megbecsüli a férfit, vagy pl. van annyi esze hogy ha előbb ,megy el mint a férfi, akkor nem fordul stílisztikussan a fal felé kidomborított fenékkel, hanem megmarkolja a férfi heréjét, és vadul kéjessen szeretkezik vele tovább! ebből a férfinek lejön, hogy ő egy igazi macsó, szeretik ,megbecsülik, és talán elhiszi magáról hogy jó az ágyban! ha ehhez társul egy viszonylagos háziasszonyi életfelfogás, jó kajákkal, akkor a férfi OTTHON!!! fog maradni, és sosem fog elmenni otthonról!
jah..... nézzük meg hogy a férfi kihez megy el???
olyan nőhöz aki mindezt tudja! vagy rájött mert volt annyi esze, vagy elhagyták, és önvizsgálat után jött rá minderre!!!!!
Ja még annyit, hogy társas lények vagyunk. Hosszabb rövidebb idő után mindig szükségünk van valakire akiröl tudjuk hogy hozzánk tartozik.
De emberek jönnek mennek, ha kiderül hogy nem mélto hozzánk akkor sem szabad miatta a saját egészségünket kockáztatni -idegbetegség, gyomorfekély, és társai - egyik se ér annyit. Én amondo vagyok hogy engem csak egy pasi készithet ki idegileg, és az a fiam. De remélem nem fog :D .
Bizni valakiben vagy sem!
Hát engem eléggé "megtréfált" az élet a bizalommal, vagy inkább naivitással :D
De azóta se vagyok teljesen bizalmatlan. Inkább közönyös. Amig ki nem derül valamiröl hogy igaz, vagy hamis addig nem izgatom magam miatta. De nem is törexem kideriteni. Elöbb utol ugyis kiderül miden.
Ezt irtad "a férfi sosem ok nélkül megy el otthonról! "
Nem hát. Az agya után megy :D .
Mikor kiderült hogy a párom becsajozott, nekem volt büntudatom hogy biztos, nem figyeltem rá eléggé. Biztos valamit nem jol csinálok. Utána mindent megtettem hogy melettem boldognak, érezze magát. Mind lelki, mind testi vonalon. És én sokáig az hittem nem kell neki más. :D És mekkorát tévedtem. Azután a csajszi után is folyamatosan volt másik. És gondolom a kapcsolatunk kezdete ota volt neki mindig valakije. Ja és a plussz poén 3 év után derült ki hogy én csak egy szerető vagyok mert "boldog" házzasságban él. Nekem mindig azt mondta hogy nem tartja a kapcsolatott a családjával, se az anyjával, se a testvéreivel. Ezért nem is mutatott be nekik. Hát honnan tudhatam én hogy feleségel és 3 gyerekkel a karácsony estéket se tölti othon.
Na ennyit a pasikról és a bizalomról.
További ajánlott fórumok:
- Mindent elvesztettem a depresszió miatt
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Elveszítettem a hitemet az emberekben!
- Akik elvesztették a lakásukat, házukat, autójukat mert nem tudták fizetni várlak benneteket!
- Ti adnátok a babátoknak az elvesztett baba nevét?
- Ha valaki elvesztette/eljátszotta a bizalmadat, valaha is vissza fogja kapni?