Furcsa, hogy magamnak megbocsátást kérek, de ugyanakkor elvárom, hogy a többi vétkes valamilyen módon meglakoljon. (beszélgetés)
Szerintem ha mi magunk vétkezünk, függetlenül attól hogy szándékosan vagy véletlenül, magunk részére sosem jelentkezünk büntetésért.
Én csak a véletlenül elkövetett bűnt tartom bocsánatosnak. A szándékosért igenis büntetés jár. Bár én szándékosan soha nem ártottam még, de szerintem én is megérdemelném a büntit úgy mint más.
Más kérdés ha velem szemben követnek el valamit, akár szándékosan is. Meg kell bocsájtanom, mert az esetleges haragom, gyűlöletem nekem árt nem a bűnösnek. Miért rontanám a kedélyemet haraggal, és tegyem ki magamat még a vele járó esetleges betegségnek is?
Egyiket sem kell magyarázni..-))
de sutyerák vagyok, mert ezeket is tőled kopom..-))
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
dehogy bosszantás..-)))))
én alapból azért nem értem, mert ilyen sutyerákra sikeredtem..-)
Aham, na olyan oldalakon én nem járok.
Léna kedves, már nem halunk meg bután..-)))
Erről a napi üzenetről:
„Furcsa, hogy magamnak megbocsátást kérek, de ugyanakkor elvárom, hogy a többi vétkes valamilyen módon meglakoljon.”
A marieclaire.hu/ oldalon minden nap van 1 napi üzenet. Ez a mai.
Ti itt miről diskuráltok?
egy kukkot sem értek..-)
Pont ugyanaz az alapja, hogy ha mi tesszük, akkor várjuk, hogy ne legyen következménye, ha más, akkor legyen.
Amit én írtam, is ugyanaz, az én akár nagyobb hibám/hiányosságom semmiség, míg másé, legyen az akár kisebb is, már égbekiáltó bűn...
Nem kell hozzá sok, hogy észrevedd a hasonlóságot, de ettől még mosolyoghatsz rajta :D
Akárhogy töröm a fejem, az állítás egyik részével kapcsolatban sem jut most eszembe semmi.
Talán azért, mert rendben mennek dolgaim?
Te nem ebben a témában írtál.
Nem azt jelenti az üzenet hogy másban meglátjuk a hibát, magunkban nem.
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt a férjem, én megbocsátottam, nem válunk, de lehetünk ezután boldogok?
- Szülni valamilyen autoimmun betegséggel
- Házasság, hűtlenség, megbocsátás
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Van valamilyen fóbiád, iszonyod, undorod?
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?